• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

سخنرانی رییس واحد مسجدسلیمان در همایش گرامیداشت روز خبرنگار

۲۰ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۵۸ اخبار دانشگاه

خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان : مسعود شهبازی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با حضور در همایش گرامیداشت روز خبرنگار که در سالن فرهنگسرای جوان این شهرستان برگزار شد، در جمع خبرنگاران به سخنرانی پرداخت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و به نقل از باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان ، مسعود شهبازی رییس واحد مسجدسلیمان دراین همایش گفت:  در اهمیت کار شما خبرنگاران همین بس که شما منادی انتقال فرهنگی هستید. رسالت ما در کار فرهنگی یک کار نرم افزاری و تسلط و نفوذ در قلب هاست.

وی در ادامه با بیان اینکه صحبت در جمع خبرنگاران سخت است صحبت های خود را به سه  بخش : 1 - اهمیت ارتباطات و خبرنگاری ۲- مسئولین برای خبرنگاران چکار کردند؟ ۳- خبرنگاران برای مسجد سلیمان چکار کرده اند ؟تقسیم بندی نمود.

شهبازی در مورد اهمیت ارتباطات و خبرنگاری گفت:  ما در عصر ارتباطات اینترنت، جهانی شدن و…. زندگی می کنیم در عصری که معروف است به دهکده جهانی که البته بعضی ها دهکده جهانی را قبول ندارند و می گویند کلبه جهانی. در این کلبه جهانی قدرت های بزرگ تلاش می کنند تافرهنگ، اندیشه و… را به روش های غیر مستقیم و از طریق خبرنگارها، خبرگزاری ها و رسانه ها به بقیه جوامع انتقال دهند اما ما باید چکار کنیم؟ آیا باید در برابر جهانی شدن استقامت کنیم یا قدرت فرهنگی خودمان را نشان دهیم.  در اهمیت کار خبرنگاران همین بس که شما منادی انتقال فرهنگی هستید. رسالت ما در کار فرهنگی یک کار نرم افزاری و تسلط و نفوذ در قلب هاست.

ایشان در خصوص محور دوم صحبتهای خود بیان کرد: من به عنوان رئیس دانشگاه شرمنده هستم. چون به جز چند نفر از خبرنگاران دیگر ملاقاتی با دیگر عزیزان خبرنگار نداشته ام. وی در ادامه سخنان خود گفت: پیشنهاد می دهم در جلسه شورای اداری مصوبه ای به تصویب برسد که خبرنگاران بتوانند برای سرعت در انتقال اخبار از دنیای مجازی ادارات استفاده کنند. این حداقل کاری ست که ادارات شهرستان می توانند برای جامعه خبری مسجدسلیمان انجام بدهند. و در همین جا اعلام می کنم دانشگاه با داشتن دنیای مجازی پیشرفته هر کمکی از دستش بیاید برای جامعه خبرنگاری انجام خواهد داد و این را برای خودش یک افتخار می داند.

۳عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در پایان به آخرین موضوع "خبرنگاران برای شهر چکار کردند؟" اشاره نمود و در این رابطه گفت: خبرنگاران مسجدسلیمان با کم ترین امکانات بیشترین خدمات را ارائه می دهند. اما ما باید جهانی فکر کنیم ولی منطقه ای عمل کنیم. به نظر من کارهای خوب در مسجدسلیمان خوب انعکاس داده نمی شود .باید روحیه امید را در مردم زنده کنیم. امید یعنی دمیدن روح تحرک در انسان ها. خیلی از کارهای خوب انعکاس داده نمی شود به طور مثال آقای فرماندار همیشه در دسترس است، یا آقای شهردار کارهای فرهنگی خوبی انجام داده است و یا این که طلسم کارشناسی ارشد در دانشگاه مسجدسلیمان شکسته شد اما این مسائل خوب انعکاس داده نشده است. ایشان در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد از این پس ارتباط بیشتری با جامعه خبرنگاران شهر داشته باشد.