• دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری سه برنامه ضیافت افطار در واحد مسجدسلیمان

۰۲ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۵ کد : ۲۶۴ اخبار دانشگاه

بنا به پیشنهاد هیأت رییسه و مصوبه شورای فرهنگی واحد مسجدسلیمان  به همت دفتر فرهنگ اسلامی و همکاری و پشتیبانی سایر حوزه های این واحد دانشگاهی سه برنامه ضیافت افطار در ماه مبارک رمضان برگزارشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه ،  به منظور تقدیر از زحمات کارکنان خدوم واحد مسجدسلیمان و بمناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) ، دفتر فرهنگی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در دو شب متوالی ضمن اجرای برنامه فرهنگی جذاب با برپایی مراسم ضیافت افطار میزبان کارکنان و خانواده این قشر زحمتکش دانشگاهی بود . لازم بذکر است پیش از این و در برنامه ای مشابه ، دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه دانشجویی   حضرت زینب (س) واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با حضور در برنامه ضیافت تدارک دیده شده در خوابگاه فوق ، روزه خود را افطار نمودند.