• سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸

افتتاح یک طرح خلاقانه در واحد مسجدسلیمان

۲۹ تیر ۱۳۹۲ | ۱۸:۱۲ کد : ۲۶۹ اخبار دانشگاه

اولین مرکز ایده های نو و ذهن های خلاق که به عنوان یک طرح خلاقانه به پیشنهاد مسعود شهبازی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با هدف حمایت از ایده های کاربردی اقشار مختلف دانشگاه مطرح شده بود ، در این واحد دانشگاهی  افتتاح گردید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان  ، در مراسمی که با حضور سید شکر خدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ، عبدالله ایزد پناه فرماندار مسجدسلیمان ، رییس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و تنی چند از مسئولین این شهرستان برگزار شد ، اولین مرکز ایده های نو و ذهن های خلاق در این واحد دانشگاهی به بهره برداری رسید.

سید شکر خدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح این مرکز ضمن تشکر از مسئولین واحد مسجدسلیمان برای ارایه این ایده تازه ، گفت: ارایه خلاقیت جدید در راه اندازی مرکزی که بتواند به افکار و ایده های نو مسیر تازه ای دهد ،در مرحله اول باعث پیشرفت و تعالی دانشگاه و در سطوح بالاتر باعث آبادانی استان و کشور می شود.

موسوی همچنین خاطر نشان کرد: امیدوارم مسئولین ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از این خلاقیت جدید که  در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان شکل گرفته بعنوان یک فرصت مناسب برای پیشرفت دانشگاه استفاده کنند وبا  الگو برداری از این واحد دانشگاهی نسبت به راه اندازی مراکز مشابه در دانشگاههای دیگر بتواند علاوه به خدمت به این مرکز بزرگ علمی ، نقش مهمی در ترقی و تعالی ایران اسلامی ایفاء کنند.

لازم بذکر است احمد نیامدپور معاون پژوهشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در خصوص مرکز ایده های نو گفت: هدف از ایجاد این مرکز حمایت از ایده های کاربردی دانشجویان ، کارکنان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه برای بهبود انجام فعالیت های درون دانشگاهی و همچنین جمع آوری طرحهای خلاقانه برون دانشگاهی و ارایه به مسئولین مربوطه است.

وی همچنین گفت: در این مرکزنسبت به  جمع آوری ایده های تازه و خلاقانه و همچنین  داوری طرحهای واصله اقدام لازم صورت می گیرد و پس از بررسی ، ایده ها به درجه های طلایی، نقره ای و برنزی تقسیم بندی و به خالقان هر ایده جوایزی نفیس اهداء می شود.