• سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸

برگزاری جلسات هم اندیشی دفتر فرهنگی واحد مسجدسلیمان با حوزه های مختلف این دانشگاه

۲۵ تیر ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۲ کد : ۲۷۱ اخبار دانشگاه

بمنظور بررسی راههای همکاری دفتر فرهنگ اسلامی واحد مسجدسلیمان با حوزه های مختلف این واحد دانشگاهی ، دو جلسه هم اندیشی  با حوزه های پژوهش و آموزش برگزار شد.

در جلسه برگزار شده  با حوزه پژوهش ، که با حضور مسعود شهبازی  رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد، وی در ابتدای سخن خود فرا رسیدن ماه رمضان را تبریک گفت و از این ماه بعنوان ماه تخصصی اصلاح رفتار یاد کرد و  ابراز امیدواری کرد خداوند توفیق بهرگیری از فضایل این ماه را به همه مومنین عنایت فرماید.

شهبازی در بخشی از صحبت خود گفت: امروزه اشاعه فرهنگ مانند گذشته از طریق برقراری ارتباطات حضوری صورت نمی گیرد بلکه با ایجاد و توسعه دنیای مجازی شاهد اشاعه سریع فرهنگهای مختلف به جوامع انسانی هستیم لذا در چنین دنیایی پژوهش نقش مهمی در انتقال فرهنگ دارد و باید مسئولین فرهنگی با این حوزه بیشتر در تعامل باشند چرا که بدون پژوهش در هیچ حوزه ای موفقیتی بدست نمی آید.

عضو هیأت علمی واحد مسجدسلیمان  با اشاره به اهمیت فرهنگ گفت: فرهنگ اینقدر مهم است که بسیاری از صاحب نظران بزرگترین فقر را فقر فرهنگی دانسته اند ، فرهنگ علاوه بر تأثیر در نگرشها و افکار اشخاص  در تمام شئونات زندگی اجتماعی حتی استفاده از تکنولوژی نقش دارد.

شهبازی گفت: کار فرهنگی تنها مربوط به دفتر فرهنگ نیست بلکه باید همه حوزه ها با این دفتر همکاری داشته باشد و لازم است با حضور ومشارکت در کارهای فرهنگی ، ایده هایی نو ارایه شود تا بتوان به اصلاح برخی کاستیها پرداخت.

حجه الاسلام کیانپور مسئول دفتر فرهنگی واحد مسجدسلیمان در دو جلسه برگزار شده با حوزه های پژوهش و آموزش این واحد دانشگاهی ، هدف از برگزاری این جلسات را بررسی راههای تعامل و همکاری دفتر فرهنگ با حوزهای مختلف دانشگاه عنوان کرد و گفت: امیدوارم برگزاری این جلسات باعث شناخت بیشتر از همدیگر شود و با ارایه راهکارهای مختلف توسط هر حوزه  بتوانیم سریعتر به اهداف عالی فرهنگی نایل شویم.

لازم بذکر در جلسات برگزارشده کارکنان حوزه های پژوهش و آموزش ضمن اعلام آمادگی همکاری با دفتر فرهنگ اسلامی به ارایه چند پیشنهاد و راه کار فرهنگی پرداختند.