• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

یکی از اولویت های مهم در واحد مسجدسلیمان پیگیری طرحهای پژوهشی است

۲۳ تیر ۱۳۹۲ | ۱۶:۲۹ کد : ۲۷۲ اخبار دانشگاه

اجرای طرحهای پژوهشی  برون دانشگاهی از جمله اولویت های مهم  می باشد که بصورت جدی در دستور کار حوزه پژوهش واحد دانشگاهی مسجدسلیمان  قرار گرفت.

به گزارش خبر نگار واحد مسجدسلیمان، احمد نیامدپور معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در این رابطه گفت:  انعقاد قرارداد همکاری دانشگاه با مراکز صنعتی وسازمانها ی مختلف دراستان خوزستان درخصوص اجرای طرحهای پژوهشی از اولویت های اصلی مسئولین واحد دانشگاهی مسجدسلیمان است.وی در ادامه بیان کرد: اداره امور دانشگاهها تاکنون به شهریه دانشجویان وابسته بود اما در شرایط کنونی که آمار دانشجویان رو به کاهش است  اگر تدابیر خاص برای استفاده از راه های درآمد زایی غیر از شهریه اندیشیده نشود قطعا" در آینده بسیاری از واحد ها  با مشکل مواجه می شوند.

نیامدپور همچنین تصریح نمود: استفاده از پتانسیل اعضاء هیأت علمی دانشگاه در خصوص فعال کردن طرحهای پژوهشی برون دانشگاهی یکی از رسالتهای مراکز علمی برای کمک به صنعت و آبادانی کشور است، در همین خصوص انعقاد قرار داد با سازمانها و صنایع موجود در استان نه تنها می تواند بسیاری از هزینه های غیر ضروری سازمانهای طرف قرارداد را کاهش دهد ، بلکه می توان درآمد حاصله از این قرار داد را برای اداره صحیح واحدهای دانشگاهی استفاده کرد.

معاون پژوهشی واحد مسجدسلیمان گفت: به همین منظور با معرفی این حوزه و موافقت رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ، میلاد آبتین عضو هیأت علمی گروه برق این واحد دانشگاهی بعنوان مسئول پیگیری طرحهای پژوهشی انتخاب شد تا بصورت جدی امور مربوطه را انجام دهد.