• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

رفاه بیشتر دانشجویان واحد مسجدسلیمان با نصب و راه اندازی کیوسک های اطلاع رسانی

۱۶ تیر ۱۳۹۲ | ۱۲:۴۷ کد : ۲۷۵ اخبار دانشگاه

به منظور رفاه حال دانشجویان و با همت حوزه پژوهش  واحد مسجدسلیمان ،با هزینه ای بالغ بر 250 میلیون ریال  پنج دستگاه کیوسک اطلاع رسانی خریداری و در ساختمانهای مختلف این واحد دانشگاهی نصب و راه اندازی شد.

مهرداد سوهانی مسئول اداره فنآوری اطلاعات و ارتباطات واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در این خصوص گفت: با راه اندازی این دستگاهها دانشجویان می تواند ضمن مشاهده اطلاعیه های حوزه های مختلف واحد دانشگاهی ، براحتی امور آموزشی ،مالی ،دانشجویی و پژوهشی مد نظر خود را چون : انتخاب واحد،حذف و اضافه، مشاهده نمرات، رزرو غذا، پرداخت شهریه وبرقراری ارتباط با سیستم کتابخانه مرکزی انجام دهند.

سوهانی خاطر نشان کرد: دانشجویان علاوه بر انجام خدمات اشاره شده می توانند با مراجعه به اداره فنآوری اطلاعات و ارتباطات نام کاربری و مجوز عبور اختصاصی اخذ کنند و از خدمات اینترنت کیوسک های اطلاع رسانی بهره مند شوند.