• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

تیم والیبال کارکنان واحد مسجدسلیمان در مسابقات منطقه شش، موفق به کسب مقام سوم شد

۱۵ تیر ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۰ کد : ۲۷۶ اخبار دانشگاه

پس از پنج روز رقابت ده تیم حاضر در مسابقات والیبال کارکنان و اعضاء هیأت علمی واحدهای دانشگاهی منطقه شش، تیم کارکنان   واحد  دانشگاهی مسجدسلیمان موفق به کسب مقام سوم  شد.

پیمان اسدی مسئول تربیت بدنی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با اعلان خبر فوق گفت: دور اول مسابقات والیبال کارکنان واحدهای دانشگاهی منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ده تیم دانشگاهی در مدت پنج روز در سالن شهدای دانشجو واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد که در پایان تیم های بهبهان ، مسجدسلیمان از گروه "الف" و شوشتر و اهواز از گروه "ب" موفق به صعود به مرحله بعد شدند.

اسدی در ادامه گفت: در مرحله نیمه نهایی این دوره از مسابقات تیمهای بهبهان با اهواز  و شوشتر با مسجدسلیمان به رقابت پرداختند که در نهایت دو تیم بهبهان و شوشتر با شکست رقبای خود به مرحله پایانی صعود کردند.

وی گفت : در مسابقه پایانی  تیم بهبهان با شکست حریف خود موفق شد مقام قهرمانی را بدست آورد و تیم شوشتر بعنوان نایب قهرمان معرفی شد و همچنین تیمهای اهواز و مسجدسلیمان مشترکا" سوم شدند.

لازم بذکر است پس از توضیح کاپ ، مدال ها وهمچنین لوح های تقدیر تیمهای اول تا سوم وعوامل برگزار کننده مسابقات، مهدی بوستانی مسئول ورزش منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی،  میزبانی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان درمقایسه با میزبانی واحد های دیگر را بسیار خوب توصیف کرد و از تمامی مسئولین و کارکنان این واحد دانشگاهی تقدیرو تشکر نمود.