• دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸

گروه بندی مسابقات والیبال کارکنان واحد های دانشگاهی منطقه شش

۱۰ تیر ۱۳۹۲ | ۲۰:۲۷ کد : ۲۷۹ اخبار دانشگاه

طبق برنامه اعلام شده از سوی تربیت بندی منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی ،بعداز ظهر یکشنبه نهم تیرماه 92 ،پس از حضور ده تیم والیبال کارکنان واحد های دانشگاهی این منطقه درمهمانسرای استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، در جلسه ای با حضور سرپرستان تیمهای شرکت کننده  گروه بندی این دوره از مسابقات اعلام شد.

بنا به گفته پیمان اسدی مسئول تربیت بندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، با توجه به حضور ده تیم دانشگاهی در این دوره از مسابقات ، دو گروه پنج تیمی پس از قرعه کشی مشخص شده که تیمهای :بهبهان،مسجدسلیمان،امیدیه، ایذه و آّبادان در گروه"الف" و تیمهای: اهواز ،شوشتر ،شادگان، ماهشهر و رامهرمز در گروه "ب" قرار گرفتند.

اسدی همچنین گفت: مسابقات والیبال کارکنان منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی طبق جدول اعلام شده طی پنج روز در دو نوبت صبح و بعدازظهربصورت دوره ای برگزار می شود .

لازم بذکر است این دوره از مسابقات صبح دوشنبه  ده تیرماه 92 رسما" با بازی تیمهای دانشگاهی رامهرمز و شوشتر در سالن ورزشی"شهدای دانشجو" دانشگاه آ زاد اسلامی واحد مسجدسلیمان آغاز که در پایان این مسابقه تیم شوشتر موفق شد تیم رامهرمز را پشت سر گذارد.