• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری جشن ضیافت طرح قدس در آموزشکده فنی سما واحد مسجدسلیمان

۲۷ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۳ کد : ۳۱۸ اخبار دانشگاه

با حضور حجه السلام و المسلمین حاج آقا رستمی نیا مسئول سازمان تبلیغات مسجدسیلمان و رییس و تنی چنداز اساتید ،کارکنان  و دانشجویان آموزشکده سما و دانش آموزان دبستان غیر انتفاعی دخترانه سما  جشن ضیافت طرح قدس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و به نقل از امور فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما مسجدسلیمان ، در این جلسه که اولیاء دانش آموزان نیز شرکت داشتند ، حجه الاسلام رستمی نیا در مورد حجاب و شان و منزلت حجاب در ایران و مقید نمودن همه به رعایت حجاب اسلامی و همچنین دعوت همه به قرائت قرآن مجید و همچنین شرکت کارمندان و دانشجویان و دانش آموزان در طرح قدس و برنامه های قرآنی بیاناتی را ایراد نمودند.

در ادامه مراسم دانش آموزان  دخترمدرسه سما به اجرای سرود  پرداختند و در پایان با هداء لوح تقدیر و هدیه از کارمندان و دانشجویان و دانش آموزان برتر در طرح قدس و برخی از دانشجویان دختر بعنوان برگزیدگان حجاب برتر تقدیربعمل آمد .