• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

برگزاری اولین جلسه هم اندیشی کارکنان با هیأت رییسه واحد مسجدسلیمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۵:۴۶ کد : ۳۲۳ اخبار دانشگاه

به منظور ارایه افکار و نظرات کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ،اولین جلسه هم اندیشی کارکنان با هیأت رییسه این واحد دانشگاهی برگزار شد .

در این جلسه مسعود شهبازی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ضمن تشکر ازحضور کارکنان در نشست هم اندیشی از زحمات تک تک پرسنل در انجام امور و ابرازمحبت و همراهی  با برنامه های  دانشگاه تقدیر نمود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در قسمتی از سخنرانی خود چنین گفت: اعتقاد دارم در مدیریت باید تشویق ، دستگیری ، پیشگیری که از جمله رویکردهای اخلاق محوری است جایگزین سیاستهای تنبیهی گردد ، چون اگر اخلاق از انسان گرفته شود بسیاری از ارزشهای شایسته از دست خواهد رفت لذا من در مدیریت خود حتما" این اصول را رعایت خواهم کرد.

شهبازی ، ارتقا دانشگاه را منوط به سه اصل دانست و گفت: توکل به خدا، صبر و محبت از جمله مهمترین اصول برای ارتقاء دانشگاه هستند ، چون در صورت توکل به خدا، نیازی به ظاهر سازی ،  تملق و دروغ نمی باشد و از طرفی هم رسیدن به اهداف بزرگ در سایه صبر و استقامت بوجود می آید .

رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در ادامه با اشاره به وجود نیروهای تخصصی زیاد در دانشگاه گفت: به خاطر وجود نیروهای تخصصی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان اعتقاد دارم  راه توسعه و رشد مسجدسلیمان از دانشگاه می گذردچون این پتانسیل علمی در رشته های مختلف توانایی ارایه خدمات تخصصی را به مسئولین  شهرستان مسجدسلیمان دارند، لذابا توجه به اهمیت موضوع  در نظر داریم مرکز ارایه ایده های تخصصی  را راه اندازی کنیم که هم به دانشگاه و هم به شهر خدمت رسانی کنند.در ادامه جلسه تعدادی از کارکنان به بیان برخی موضاعات دانشگاه و تبادل نظر با هیأت رییسه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان پرداختند و در پایان جلسه  با اهداء چند لوح تقدیر از زحمات تعدادی ازکارکنا ن باسابقه دانشگاه و پرسنل تأسیسات و همچنین کارکنان فعال در برگزاری امتحانات ،تجلیل بعمل آمد.