• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

با حضور گروهی از مسئولین شهرستان ، جلسه اخلاق مدیران در واحدمسجدسلیمان برگزار شد

۱۵ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۴:۵۱ کد : ۳۲۴ اخبار دانشگاه

در جلسه اخلاق مدیران که با حضور تنی چند از مسئولین ادارات و نهادهای مسجدسلیمان ، در حسینیه علی ابن ابی طالب (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزارشد حاضرین پس از اقامه نماز جماعت صبح به امامت حجه الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان ،به استماع سخنان ایشان پرداختند.

به گزارش خبر نگار دانشگاه حجه السلام حاج صادق امینی پس از اقامه نماز صبح و قرائت دعای عهد امام زمان(عج) به ایراد سخن پرداخت و در خصوص شهرستان مسجدسلیمان گفت: کم وبیش با خبرم که در ادارت کارهای خوبی انجام می شود اما اگر بتوانیم از پتانسیل بسیار خوب موجود در شهرستان برای انجام امور استفاده کنیم و از طرفی هم سازمان دهی و هماهنگی مناسبی بین همه ادارات بوجود آیند ، می توان مدلی از شهری پیشرفته و آباد به کشور و منطقه ارایه دهیم.

حجه السلام امینی در ادامه بیان کرد:چهارراه شناخت وجود دارد اولین آن حس (حواس پنجگانه ) و راه دیگر علم و سومین راه عقل است . متأسفانه امروزه علم راه اصلی شناخت در دنیا معرفی شده که همین موضوع باعث بوجود آمدن برخی کاستی ها و نشکلات در جوامع مختلف شده است .

وی خاطر نشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران و با روشنفکری امام خمینی(ره) راه چهارمی برای شناخت به دنیا معرفی شد و این راه شهودواشراق یا همان راه دل می باشد که هم اینک در ایران آغاز شده است .

حاج صادق امینی همچنین گفت:برای بشرراه دل مهمترین و اساسی ترین راههای شناخت ورسیدن به سعادت دنیا و آخرت است ،امام(ره) مدتی بعد از ارسال پیام تاریخی به گورباچف ،چنین فرمود:" می خواستم دریچه ای از ملکوت را بروی گورباچف باز کنم ولی او نفهمید." همین عدم فهم بعدها باعث سقوط حکومت به ظاهر قدرتمند شوروی شد،علت اصلی هم این بود که اینها از آخرت غافلند و سعادت را در جهان مادی جستجو می کنند.

امام جمعه مسجدسلیمان در ادامه به دستورات اسلام در خصوص رعایت روابط زن و مرد پرداخت و گفت: در اسلام هیچ جا گفته نشده با نامحرم نباید صحبت کرد ولی برای آن حد و مرزی گذاشته ، اطلاع دارم درحدود چهارصد و پنجاه دبیرستان درغرب طرح جدا سازی پسران و دختران اجرا شده و مسئولین مربوطه در حال مطالعه هستند وضعیت علمی دانش آموزان چه تغییری می کند.

امینی صحبت خود را چنین ادامه داد: مطمئن هستم در صورتی که در دانشگاهها طرح تفکیک جنسیتی انجام شود دانشجویان راهتر می توانند به تحصیل بپردازند و دغدغه های دیگری نداشته باشند.

لازم بذکر است پس از پایان سخنرانی ،مسئولین شهری حاضر در جلسه با حضور در سالن غذاخوری مهمانسرای استادان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به صرف صبحانه تدارک دیده پرداختند.