• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی بهمن 91 واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۳ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۴ کد : ۳۲۵ اخبار دانشگاه

با حضور رییس،معاونین و تنی چند از مسئولین و همچنین دانشجویان ورودی بهمن 91دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ،جلسه توجیهی در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزارشد.

در این جلسه ، مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ضمن خوش آمد به دانشجویان جدیدالورد ، با اشاره به اینکه محور توسعه  در دنیای امروز ، انسان می باشد ، دانشجویان را  صاحب فکر خلاق دانست و از این قشر بعنوان سرمایه اصلی کشور یاد کرد واز جویندگان دانش درخواست نمود فرصت ها را غنیمت شمرند وبا سعی و کوشش خود را در یادگیری علم و دانش قوی نمایند تا فردا کشوری آباد داشته باشیم.

شهبازی در ادامه هیأت رییسه دانشگاه را در کنار دانشجویان دانست و از دانشجویان خواست در صورتی که در طول زمان تحصیل با مشکلی در حوزه دانشگاه مواجه شدند به مسئول مربوطه برای رفع مشکل مراجعه و در صورت عدم حصول نتیجه با رعایت سلسله مراتب، مسئولین مافوق  پاسخ گویی خواهند کرد .

در این جلسه معاونین اداری مالی،آموزشی ، دانشجویی و پژوهشی و همچنین مسئول حراست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به بیان وظایف حوزه کاری خود و برخی مسایل مربوط به دانشجویان پرداختند و در پایان نیز به سئوالات مطرحه دانشجویان پاسخ دادند.