• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان: شورای واحد عصاره ای از توانمندی دانشگاهها می باشد

۲۵ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۷:۵۸ کد : ۳۳۹ اخبار دانشگاه

در جلسه شورای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ، مسعود شهبازی رییس این واحد دانشگاهی  شورای واحد را عصاره ای از توانمندی تصمیمات واحد دانست.

در این جلسه که با حضور هیأت رییسه ، مدیران و برخی از مسئولین قسمتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد، رییس این واحد دانشگاهی پس از خیر مقدم حضور کلیه حاضرین و تبریک ورود به سی و پنجمین بهار انقلاب اسلامی ، از دکتر اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی ، عبداله ایزد پناه فرماندار ، حجه الاسلام حاج آقا امینی امام جمعه مسجدسلیمان و کلیه مسئولینی که از دانشگاه حمایت های بی دریغ می کنند تشکر نمود.

شهبازی در ادامه در خصوص جایگاه شورای واحد گفت: شورای واحد بازوان توانمند و چشمان همیشه بیدار مدیریت هستند اگر رییس دانشگاه به قلب واحد تشبیه شود شورای واحد شاهرگهای مهم انتقال خون به قلب هستند ، شورای واحد باید علاوه بر نقش عملیاتی و سرپرستی بعنوان ناظران قوی دانشگاه هم ایفای نقش نمایند .

رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در ادامه گفت: اخلاق از جمله نکات بسیار مهم می باشد که در صورت رعایت اصول اخلاقی همچون امانتداری، پایبندی به عهد و پیمان، صداقت، راستگویی و... در هر سیستم ، موفقیت سریعتر حاصل خواهد شد.

ایشان همچنین به توکل به خدا اشاره کرد و بیان نمود : دست خدا بالاترین دستها می باشد  اگر این موضوع را بصورت قلبی قبول داشته باشیم هرگزدر مواجه با مشکلات مأیوس نمی شویم و همچنان مسیر نیل به هدف را تا  موفقیت نهایی ادامه می دهیم.

مسعود شهبازی از صبر و مهربانی به عنوان دو  عامل دیگر پیروزی در کار در کنار توکل نام برد و گفت: در قرآن مجید خداوند متعال چندین بار پیامبر(ص) را به صبر توصیه نموده است و همین موضوع نشان از مهم بودن صبر در زندگی می باشد ، بهتر است به همدیگر فرصت دهیم تا برای آبادانی دانشگاه انجام وظیفه نمایند . نباید انتظار داشت شرایط یکدفعه عالی شود ، با توجه به شرایط موجود برای این واحد دانشگاهی آینده ای خوب پیش بینی می نمایم.

وی در ادامه گفت: محبت و مهربانی  یکی از محورهای مهم دیگر برای ادراه یک سیستم می باشد و مدیری که دارای این ویژگی باشد می تواند با این نیروی عظیم سازمان تحت مدیریت خود را به موفقیت نزدیکتر نماید امیدوارم ما هم بتوانیم با ببخش همدیگر فضایی تأم با محبت و همدلی در دانشگاه ایجاد نماییم.

در ادامه جلسه پس از ارایه موضوعات پیشنهادی و  رأی  اعضاء حاضر موضوعاتی چون:* نامگذاری ساختمان قدیم آموزش بنام زنده یاد استاد بختیار باورصاد *، * تجلیل از نواب نصیر شلال قهرمان وزنه برداری المپیک لندن و دانشجویی واحد مسجدسلیمان*، *عدم انجام هرگونه جهت گیری سیاسی واحد مسجدسلیمان در حمایت یا تخریب کاندیدهای ریاست جمهوری و شورای شهر*، تشکیل اتاق فکر برای حوزه های مختلف دانشگاه*،*تأسیس مهد کودک براینگهداری فرزندان کارکنان دانشگاه*،*تشویق پرسنل سلف سرویس دانشجویی*،* پی گیری چگونگی برگزاری کلاسهای آموزشی زبان ،ریاضی و کامپیوتر برای فرزندان کارکنان*و*برگزاری جلسه هم اندیشی کارکنان واحد با هیأت رییسه * به تصویب رسید.

لازم بذکر است در ابتدای جلسه رییس واحد مسجدسلیمان مصوبات جلسه قبلی شورای واحد را پی گیر شد که حاضرین در جلسه در این خصوص و یا  موضوعات مربوط به حوزه کاری خود به توضیحات لازم را ارایه نمودند.