• دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

کسب رتبه اول کشوری واحد مسجدسلیمان در عملکرد مالی

۳۰ دی ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۲ کد : ۳۵۱ اخبار دانشگاه

پس از ارزیابی عملکردامور مالی واحدهای دانشگاهی درسال مالی90 ،  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برای اولین بار موفق به کسب رتبه اول کشوری در بین واحدهای بزرگ شد.

به گزارش خبرنگاردانشگاه مسجدسلیمان، ایرج رشیدی معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ضمن اعلام این خبر و تبریک کسب رتبه اول مالی کشور گفت: مطمئنا" این رتبه نتیجه تلاش مجدانه کارکنان زحمت کش بخش مالی واحد مسجدسلیمان و دقت نظری است که در این حوزه در خصوص مسایل مالی و فرایند کاری حوزه اداری و مالی صورت گرفته است.

ایشان با اشاره به سوابق ارزیابی های گذشته حوزه مالی واحدهای دانشگاهی ، بیان نمود: واحد دانشگاهی مسجدسلیمان همواره در بخش مالی در سطح منطقه و کشور رتبه های قابل قبولی را کسب نموده است اما کسب رتبه اول کشوری سال 90 این واحد دانشگاهی و صعود هشت پله ای نسبت به سال قبل را که برای اولین بار بدست آمده ، یک افتخار بی سابقه  بوده ومایه سربلندی و خوشنامی این واحد دربین واحدهای کشور می باشد .

معاون اداری مالی واحد مسجدسلیمان اظهار امیدواری کرد :با توجه به کسب این موفقیت در بخش مالی ، امیدوارم با درایت جناب آقای شهبازی رییس واحد و تلاش تمامی همکاران در بقیه بخشها مخصوصا" جذب رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد نیز توفیق حاصل شود تا شاهد شکوفایی هرچه بیشتر واحد مسجدسلیمان در همه ابعاد باشیم .

ایرج رشیدی در پایان یاد آور شد: بخاطر کسب رتبه اول رعایت دستورالعمل ها و بخشنامه های صادره ، از کارکنان بخش مالی واحد مسجدسلیمان به نحو مطلوب قدردانی خواهد شد تا انگیزه این عزیزان در تلاش مضاعف و ارایه خدمت به مجموعه دانشگاه بیشتر گردد.