• دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری جلسه هم اندیشی اعضاء هیأت رییسه واحد مسجدسلیمان با فرماندار این شهرستان

۲۷ دی ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۵ کد : ۳۵۲ اخبار دانشگاه

در فصل جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به منظور برقرای ارتباط  دانشگاه با ادارات شهرستان ، جلسه هم اندیشی هیأت رییسه این واحد دانشگاهی با فرماندار مسجدسلیمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه ، در این جلسه که بعنوان سومین جلسه هم اندیشی با مسئولین ادارات شهرستان مسجدسلیمان بعد از دیدار با امام جمعه و برگزاری نشست صمیمانه با نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی بود ، مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به اتفاق معاونین و تنی چند از مدیران این دانشگاه با حضور در فرمانداری مسجدسلیمان به گفتگو و تبادل نظر با اولین مقام اداری ،سیاسی این شهرستان پرداختند .

در این نشست دوستانه ، مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان پس از معرفی هیأت همراه به بیان رویکرد مدیریتی خود در برقراری ارتباط و تعامل هر چه بیشتر با ادارات مختلف شهرستان به منظور کمک  در رشد و تعالی حوزه های مختلفی شهری پرداخت.

ایشان در قسمتی از سخنان خود چنین بیان نمود: دانشگاه با دارا بودن نیروهای متخصص در علوم مختلف ، توانایی دارد به مسئولین شهری خدمات مشاوره ای ارایه نماید . لذا با وجود این پتانسیل مناسب اگر نتوانیم با ادارات و ارگانهای شهری تعامل منطقی با هدف خدمت به شهرستان برقرار نماییم باید جوابگوی مردم باشیم چرا که همه ما در برابر مردم و نظام مسئول هستیم.

در ادامه جلسه عبداله ایزد پناه فرماندار مسجدسلیمان که بعنوان میزبان اولین نشست هم اندیشی دانشگاه با فرمانداری بود ،از این جلسه به عنوان یک کار ارزشمند یاد کرد و گفت: بسیار خوشحال هستم که امروز در خدمت یک مجموعه علمی هستم و امیدوارم این توفیق را داشته باشیم که همچون یک سرباز در حیطه علم و دانش به نحو شایسته انجام وظیفه کنم.

ایزد پناه در ادامه ضمن تشکر از رییس و هیأت رییسه وحد دانشگاهی مسجدسلیمان که در جلسه حاضر شدند ،از مدیریت سابق این دانشگاه هم  یاد کرد و از ایشان نیز که در زمان تصدی مسئولیت زحمات زیادی متقبل شدند تشکر نمود .

فرماندار مسجدسلیمان سپس بیان کرد: دکتر شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با ارایه ایده تازه دیدار و هم اندیشی با ادارات ، فضایی  دوست داشتنی و ارزشمند برای دانشگاه ترسیم کرد که در صورت ادامه داشتن این برنامه افق روشنی برای شهر پیش بینی می توان کرد.

ایشان با اشاره به فضای خاص دانشگاهها چنین گفت: مسئولین دانشگاه باید در عملکرد خود نسبت به مخاطبین اصلی دقت کافی داشته باشند ، دراین برهه زمانی حساس نباید بگذاریم دانشجویان جوان تحت تأثیر فضا سازی و تبلیغات بیگانگان قرار گیرند ،باید هوشیار تحریکات دشمن باشیم و نباید فرصت سو استفاده به گروههای بیگانه و فریب خورده داده شود.

عبداله ایزد پناه در پایان صحبت خود همکاری با دانشگاه را افتخار دانست و گفت: رویکرد مدیریتی قابل قبولی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان حاکم می باشد لذا برخود واجب می دانم همچون سرباز در خدمت دانشگاه برای سربلندی شهرستان و کشور باشم و مطمئن باشید از هیچ خدمتی دراین راه دریغ نخواهم کرد.

لازم به ذکر در پایان جلسه تنی چند از معاونین واحد به بیان مسایلی در خصوص دانشگاه و شهرستان پرداختند واز فرماندار مسجدسلیمان درخواست رفع مشکل مطرح شده را داشتند.