• جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

رییس واحد مسجدسلیمان : محبت وعشق ،جزیی از جوهر حقیقی انسانیت است

۰۳ دی ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۳۵۸ اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان که  به دعوت حوزه معاونت پژوهشی واحد دانشگاهی اندیمشک برای انجام سخنرانی در سمینار علمی ازدواج، خانواده و سبک زندگی به این شهرستان سفر کرده بود در قسمتی از سخنان خود گفت: محبت وعشق ،جزیی از جوهر حقیقی انسانیت است

به نقل از فرهیختگان : در این سمینار که در تالار فرهنگ اندیمشک برگزار شد، مسعود شهبازی استاد و پژوهشگر رشته روانشناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، پیوند ازدواج را یك تولّد جدید و در پی آن، تجلّی جدیدی در عرصه خانواده دانست و اظهار داشت: هرگز نباید به جهت سختی‌های زندگی، از تمنّای این تولد دست برداشت. وی  خانه و خانواده را محل صعود به سوی قلّه‌های بلند اندیشه و اندیشیدن و تبدیل شدن به انسان کامل دانست و افزود: انسان کامل، جانشین خدا و گستراننده علم، معرفت، عدالت و پرچم‌دار عشق و محبت است. شهبازی محبت و عشق، جزیی از جوهر حقیقی انسانیت خواند.

رئیس واحد مسجدسلیمان ادامه داد: انتخاب هر همسری به سعادت و خوشبختی نمی انجامد ، شخصی را برگزینید که شما را در راه کسب معرفت یاری کند و لذا تنها گزینه ای که ضامن خوشبختی در ازدواج است انتخاب آگاهانه و دقیق است.