• پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹

سخنرانی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در نماز جمعه این شهرستان

۰۲ دی ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۴ کد : ۳۵۹ اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان که به اتفاق تنی چند از دانشگاهیان این واحد دانشگاهی در نماز جمعه شرکت کرده بود، طی سخنانی به مناسبت هفته پژوهش گفت: ارتقاء کشور در گرو پیشرفت علمی است که با ایمان ، تعهد و خدامحوری همراه باشد .

به گزارش خبرنگار دانشگاه: مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان که به منظور ارایه عملکرد پژوهشی واحد متبوعه دربین نماز جمعه و عصر به ایراد سخنرانی پرداخت، بعد ازتبریک ولادت با سعادت امام موسی کاظم (ع)  ، از امام جمعه مسجدسلیمان به خاطر اختصاص فرصت تشریح فعالیتهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، تشکر کرد.

وی در ادامه پس از حمد و سپاس از خداوند متعال بخاطر وجود همدلی و عزم مسئولین مسجدسلیمان برای ساختن این شهر و مصادف شدن این جو صمیمانه با سپردن مسئولیت واحد مسجدسلیمان به ایشان ، چنین گفت: با وجود  فضای همدلی برای آبادانی این شهرستان در سایه ولایت و به محوریت حجه الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان، احساس بسیار خوشایندی از امید و اعتماد به نفس در شهروندان نسبت به آینده بوجود آمده است .

عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در ادامه گفت: هفته گذشته روز ماندگاری برای واحد مسجدسلیمان ثبت شد ،حضور جمع کثیری از مدرسین و طلاب حوزه علمیه مسجدسلیمان در کنار اعضاء هیأت علمی ، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی در مراسم ویژه وحدت حوزه و دانشگاه شاهدی بر این گفته است ، همین جا بر خود لازم می دانیم از روحانیت معظم ، مسئولین ادارات و دانشگاهیان مسجدسلیمان بخاطر شرکت در این جلسه تقدیر نماییم و امیدوارم فصل تازه ای از وحدت دو نهاد علمی و دینی  در این شهرستان آغاز شود.

ایشان در ادامه پس از تبریک هفته پژوهش  به سخنی از مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت پژوهش اشاره کرد و گفت : صدور علم به جهان از خواسته های مقام معظم رهبری است و این تنها با  تحقیق و پژوهش محقق می شود.

شهبازی همچنین گفت: پزوهش یعنی دانایی ، هر جایی که برای دانایی هزینه نکرده ایم مجبور به پرداخت هزینه های گزاف نادانی شدیم ، پس هزینه در پژوهش یک سرمایه گذاری مطمئن است.

پژوهشگر برتر مسجدسلیمان دانشگاهیان را ادامه دهنده راه شهدا دانست و گفت: دانشگاهیان با استقرار در سنگر دانشگاه ادامه دهنده راه شهدا در جبهه ای دیگر بنام تولید علم و فن آوری هستند ، تعالی و ارتقاء کشور در گرو پیشرفت علمی است،علمی که همراه با ایمان ، تعهد و خدامجوری باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در ادامه تصریح نمود: انشاالله ما با دو بال پژوهش و اعتقاد به مبانی دینی به سمت ارتقاء و بهبود دانشگاه حرکت خواهیم کرد و اعتقاد داریم نهایت پژوهش رشد و کمال انسانیت است.

مسعود شهبازی در ادامه به ارایه عملکرد مختصر پژوهش پرداخت وگفت: کارهای بسیار خوبی در سال 1391 در این بخش صورت گرفته که می توان به :104 طرح پژوهشی ، 32 مقاله ISI ، 5 کتاب چاپ شده، جذب 100درصدی بودجه پژوهش ، بالا بردن آمار کتب کتابخانه دانشگاه ، راه اندازی 42 آزمایشگاه و کارگاه، ارتقاء پهنای باند اینترنت به 15مگابایت ، برگزاری همایش بین المللی نانو ، راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی نانو و همکاری با نهادها و ادارات مختلف در خصوص پژوهش و تحقیق اشاره کرد.

وی در پایان ضمن تشکر از رییس و معاون سابق پژوهشی و همچنین پرسنل حوزه پژوهش واحد دانشگاهی مسجدسلیمان  تمامی پیشرفتهای این حوزه را نتیجه تلاش این گروه دانست و خاطر نشان کرد : این واحد دانشگاهی به عنوان یک قطب علمی ، آماده ارائه مشاوره تخصصی به ادارات و سازمانهای مختلف شهری به منظور بهبود شرایط  جامعه و برطرف شدن مشکلات مسجدسلیمان می باشد.