• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

برگزاری نشست صمیمانه نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس با دانشجویان واحد مسجدسلیمان

۲۵ آذر ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۲ کد : ۳۶۶ اخبار دانشگاه

به همت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان نشست صمیمانه دانشجویان این واحد دانشگاهی با نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد .

در این نشست صمیمانه که با حضور جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شده بود، اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی پس از استماع سخنان و نقطه نظرات تنی چند از دانشجویان حاضر در جلسه طی سخنانی اظهار نمود: با توجه باینکه دانشجویان بعنوان روشنفکران جامعه می توانند مسئولین را در راستای بهبود شرایط جامعه کمک نمایند امیدوارم در آینده جلسات بعدی بصورت تخصصی برگزار شود تا بیشتر بتوانیم از این نقطه نظرات استفاده کنیم.

جلیلی در ادامه خطاب به دانشجویان گفت: شما قشر فرهیخته ، روشن فکر و تأثیر گذار در آینده مملکت هستید .باید نوع نگاه خود را تغییر دهید و هدف برای همه شما ارتقاء آینده کشور و حرکت بسوی عدم وابستگی باشد. انتظار از دانشجویان زیاد است تمام گروهها منتظرند ببینند دانشگاه ها چه نسلی را وارد جامعه می کنند.

نباید زحمات مسئولین قبل را نادیده گرفت اما باید همه کمک کنیم ارزش افزوده بیشتر شود . الان زمان آن رسیده که واحد دانشگاهی مسجدسلیمان بسمت پیشرفت حرکت کند و نیاز است در این واحد دانشگاهی چند رشته تحصیلات تکمیلی راه اندازی شود . من وظیفه خود می دانم  که بصورت جدی پیگیر این موضوع باشم.

اینجانب برای شهرستان مسجدسلیمان هم در بعد آموزش عالی علاوه برحمایت از  دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور ، امور دیگری را پیگیری کردم که ماحصل یکی از اقدامات این است که با اخذ موافقت های لازم و مشخص نمودن مکان مناسبت انشاالله بزودی شاخه ای از دانشکده صنعتی دانشگاه شهید چمران اهواز در این شهرستان راه اندازی خواهد شد ودر 5 رشته دانشگاهی در سال آینده دانشجو پذیرفته می شود.

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی در بخشی دیگر از صحبتهای خود چنین گفت:در حال حاضر خواسته یا نخواسته در شرایط سختی در روابط بین الملل ، اقتصادملی و مباحث سیاسی قرار گرفته ایم اگر همه مسئولین و مردم همت و تعصب ملی خود را برای برون رفت از این شرایط بکار نگیرند ، دشمنان برای بیشتر نمودند فشارهای سیاسی و اقتصادی اقدامات تازه ای انجام می دهند .

باید به این نکته توجه داشته باشیم که دشمن تمام تلاش خود را بکار گرفته تا ما نسبت به تحقق اهداف برنامه ای تعیین شده موفق نشویم .بحران حاضر در کشور نتیجه به هم پیوستن چند اتفاق می باشد. دولت باید دارای تیم کارآمد قوی باشد که با دیپلماسی مشخص بدون ترس برای خروج از بحران اقدام نماید .همه باید بهبود وضعیت عمومی مردم و سربلندی کشورهدفمان باشد ، نباید به دنبال تأمین منافع برخی گروهها و یا جریانات سیاسی باشیم.

لازم بذکر است مسعود شهبازی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در شروع برنامه با حضور در جایگاه سخنران ، ضمن خیرمقدم حضور نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی و دیگر حاضران در جلسه ، در خصوص برخی از مشکلات موجود در واحد دانشگاهی مطبوعه،  مطالبی را عنوان نمود و از دانشجویان خواست برای بهبود وضعیت دانشگاه مسئولین را با ارایه نظرات سازنده یاری نمایند.