• دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸

بیانه بسیج کارکنان ، هیأت رییسه و جامعه دانشگاهی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در محکومیت اقدام تروریستی چابهار

۳۰ مهر ۱۳۹۱ | ۱۶:۰۳ کد : ۳۹۰ اخبار دانشگاه

بسم رب الشهدا و الصدیقین

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون.  ( آل عمران -169)

شهادت فنا شدن انسان برای نیل به سرچشمه نور و نزدیك شدن به هستی مطلق است. شهادت عشق به وصال محبوب و معشوق در زیباترین شكل است.  شهادت به تعبیر پیامبر(ص) شریفترین و بالاترین نوع مردن است و حضرت علی(ع) آن را گرامی ترین نوع مردن می داند.

جای  جای ایران سرزمین ایران اسلامی پر از قهرمانانی است که آگاهانه در راه خدا برای حفظ آرمانهای مقدس انقلاب جان در طبق اخلاص گذاشته و با عشق وصال معبود ، شربت شیرین شهادت را نوشیده و خود را جاودانه و فضای این سرزمین مقدس را عطر آگین نمودند. شهادت هنری ارزشمند می باشد که همه مردان خدا آرزوی آن را دارند و همین موضوع باعث شده که دشمنان انقلاب اسلامی ایران از به شهادت رساندن فرزندان این مرز و بوم هرگز به اهدافشان نرسند.

حادثه جنایتکارانه عوامل مزدور استکبار که توسط پس ماندگان گروه ریگی به وقوع پیوست و منجر به شهادت و زخمی شدن چند تن از هموطنان مسلمان در چابهار شد با برخی از اهداف شوم از جمله ایجاد تفرقه بین مسلمانان و بوجود آوردن نارضایتی های عمومی در بین مردم انجام گرفته است . سردمداران بی خرد این گروه تروریستی آنچنان در خواب عمیق فرورفته و رویا پردازی می کنند که برای لحظه ای به این موضوع فکر نکرده اند ، این ترور اولین بار در ایران انجام نشده و طی 33 سال عمر با برکت انقلاب اسلامی ، بیش از 17 هزار نفر از بهترین فرزندان ایران هدف حملات تروریستی قرار گرفته و به درجه شهادت نایل شدند و از این کشتار های بی شرمانه تروریست ها نه تنها سودی نبرده اند بلکه پس از هر حادثه مردم غیور ایران بیدار تر شده و با عظمی راسختر در حمایت از انقلاب وارد صحنه شده اند و در عرصه های گوناگون افتخارات بیشتری نصیب این کشور کرده اند بطوری که هر روز درخت انقلاب پر بار تر می شود .

در روزگاری که  قدرتهای استکباری به سر کردگی آمریکا و رژیم جعلی صهیونیست دم از مبارزه با ترو ریست می زندند و برای این شعار دروغین وارد عمل می شوند و انسانهای زیادی را به خاک و خون می کشند و از طرف دیگر با خارج کردن نام منافقین از لیست گروههای تروریستی  و یا تجهیز گروههای آشوبگر سوریه  مستقیما" به حمایت از گروههای تروریستی می پردازند باید این انتظار را داشت که دیگر گروههای تروریستی همسو با استکبار در سراسر جهان از این چراغ سبز استکبار بهره برداری کنند و دست به اقدامات جنایتکارانه علیه مردم بی گناه بزنند .

اما باید این نکته را خطاب به سران دولتهای استکباری حامی تروریست که سالهای زیادی از منابع غنی  سرزمین پهناور ایران بی نصیب شده اند و همین موضوع برایشان به عقده ای بی پایان تبدیل شده اعلام کنیم که دست جنایتکارانه شما برای ملل مختلف از جمله ملت شریف ایران رو شده است و در مدت 33 سال استقامت با تمام توطئه های شما آشنا شده ایم و در برابر تمام ترفندها و توطئه های چه از سوی گروههای فریب خورده داخلی باشد چه از آن سوی مرزها همچون کوه خواهیم ایستاد و آب دیده تر از قبل به یاری خدا و رهبری ولایت مطلقه فقیه به مبارزه با شیاطین خواهیم پرداخت . با ترور دانشمندان و مردم قهرمان ایران هرگز به نتیجه نخواهید رسید و کشتارها نه تنها مار را از آرمان های انقلاب دلسرد نخواهد کرد بلکه مردم و پیروان ادیان مختلف این سرزمین متحدتر و بیدار تر از قبل برای استقلال و سرافرازی ایران اسلامی و پیروزی همه جانبه در برابر غارت گران بی شرم و شیطان صفت وارد صحنه پیکار خواهندشد.

در پایان ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ضمن عرض تسلیت به مردم مسلمان و انقلابی استان سیستان و بلوچستان و خانواده دو شهید بزرگوار و همچنین همدری با خانواده محترم مجروحان ترور ددمنشانه چابهار ، این اقدام بی شرمانه را محکوم کرده و از مجامع بین المللی به ویژه  دبیر کل سازمان ملل متحد و سران کشورهای منطقه می خواهیم که به تعهد شان درمبارزه با تروریسم جدی تر عمل کرده و در این راه بر اساس قطعنامه 1373 و 1535 شورای امنیت مانع از حمایت برخی دولتها از گروههای تروریستی به دلایل سیاسی ومنافع گذرا شوند.

پایگاه مقاومت بسیج کارکنان،هیأت رییسه و جامعه دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان