• چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸

برگزاری مراسم تجلیل از مقام معلم درواحد مسجدسلیمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۲ کد : ۴۲۰ اخبار دانشگاه

همزمان با آغاز هفته گرامیداشت مقام معلم باحضور دکتر عزیزان رییس منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی ، حجه الاسلام و المسلمین جوانمردزاده رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان ، عبداله ایزد پناه فرماندار مسجدسلیمان و تنی چند از مسئولین ادارت مسجدسلیمان و همچنین گروهی از دانشجویان ، استادان و کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در سالن تازه افتتاح شده آمفی تاتر روباز تازه  برگزار گردید . بایک داودی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در آغاز این مراسم طی سخنانی ضمن خیرمقدم به کلیه حاضرین پیرامون روز معلم  بطور اجمال به سخن پرداخت.

در ادامه، دکتر جواد عزیزیان رییس منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی پس از حضور در جایگاه سخنرانی سالروز شهادت مطهری را تسلیت گفته و  طی سخنانی پس از تشریح مقام معلم و جایگاه این قشر در جامعه،  آغار هفته گرامیداشت مقام معلم را به تمامی معلمان کشور تبریک گفت و در ادامه به ذکر خاطراتی از خود مربوط به چند سال اقامت در مسجدسلیمان و تدریس در مدارس این شهرستان پرداخت.

حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا جوانمرد زاده  مسئول نهاد مقام معظم رهبری در منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی پس از حضور در جایگاه سخنرانی پس از عرض تسلیت سالروز شهادت متفکر بزرگ مرتضی مطهری ، روز معلم و هفته گرامیداشت مقام معلم را تبریک گفت و در ادامه پیرامون جایگاه معلم چنین بیان نمود: معلم باید دائما" در فکر رشد و ترقی باشد و هیچگاه نباید به آنچه هست راضی باشد چرا قناعت به وضع موجود هنر را می کشد. هنرمند به هر چه می آفریند اکتفا نمی کند و هرلحظه در فکر خلق هنر جدید است . نارضایتی از وضع موجود برای هنرمند یعنی دنبال بهتر شدن و اساسا" بدون خواستن بیشتر و بدون در نظر گرفتن هدف بهتر شدن هنر معنی ندارد.

ایشان در ادامه با اشاره به اینکه معلمان در رأس هنرمندان هستند گفت: استادان و معلمان در رأس هنرمندان هستند . هنرمندان مانند نقاشان و مجسمه سازان یک نماد فیزیکی را خلق می کنند و تحویل جامعه می دهند اما استادان و معلمان یک نماد روحانی را خلق می کنند. لذا گفته می شود هنر فرزند عشق و آرزوها می باشد. چنین جمله ای فقط برای استاد و معلم مصداق پیدا می کند

حجه الاسلام جوانمرد زاده تصریح نمود: استادان باید با علم روز معلومات خود را ارتقاء دهند و همیشه باید بفکر بهتر شدن باشند این جایگاه(جایگاه معلمی ) بسیار رفیع است نباید خدای نکرده کوچکترین کم کاری در این مسئولیت صورت پذیرد .استاد خوب کسی است که خوب علم را فرا گیرد و خوب به دیگران آموزش دهد.

لازم بذکر است به این نکته اشاره شود که قبل شروع مراسم،  مجموعه ورزشی و آمفی تأتر روباز این واحد دانشگاهی با حضور مقامات استانی و شهرستانی به بهربرداری رسید و در حین برگزاری مراسم علاوه بر تقدیر از تنی چند از مدرسان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ، از استاد کاووس غولی گله اولین عضو هیأت علمی این واحد دانشگاهی که به کسب بازنشستگی نایل شد با اهداء لوح تقدیر، هدیه و حلقه گل تجلیل بعمل آمد.

در  پایان از نکته های جالب این مراسم می توان اشاره به این داشت که مراسم در آمفی تأتر روباز  تازه تأسیس شده آغاز و در سالن اجتماعات دانشگاه به اتمام رسید این هم به دلیل نزول رحمت الهی بود که در غالب بارش  باران هنگام سخنرانی رییس منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت و منجر به این شد که دکتر عزیزان تنها به بیانی کوتاه پیرامون روز معلم  اکتفا کند .

با تشکر کورش اکبری

خبرنگار آنا مسجدسلیمان