• سه شنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

پیام تبریک ریاست واحد مسجدسلیمان

۲۷ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۸:۰۴ کد : ۴۲۶ اخبار دانشگاه

بهار یک هزار و سیصد و نود و یک بر اساتید ارجمند و کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان مبارک باد.

نزول باران رحمت الهی،بهاری زیبا و با خیر و برکت را در سال 1391 نوید داده است وجلوه ای زیبا و آشکاری از نیایش جهان خلقت را به نمایش گذاشته است.

سالی دیگر را با فراز و نشیبهای بسیار پشت سر گذاشتیم واکنون همزمان با طراوت طبیعت به استقبال سال نو می رویم.

اینجانب ضمن تقدیر از تمامی همکاران به جهت فعالیتهای ارزنده در حوزه های آموزش-پژوهش-اداری-مالی –دانشجویی و فنی و خدماتی ،حلول سال جدید را به شما و خانواده های محترمتان تبریک عرض  می نمایم.

در پایان باردیگر از زحمات ارزشمند شما در سال 1390 قدردانی نموده از خداوند سلامت شما و خانواده های محترمتان را مسئلت می نمایم.

امیدوارم سال آینده سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران وسرشار موفقیت برای شما همکاران گرامی باشد.

بابک داودی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان