• سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دهمین روز شمار محرم واحد دانشگاهی مسجدسلیمان منتشر شد

۱۳ آذر ۱۳۹۰ | ۱۴:۵۷ کد : ۴۶۰ اخبار دانشگاه

دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان  روز شمار دهم  ماه محرم را  با سرمقاله ای تحت عنوان " لحظه آخر؛ وداع " منتشر کرد .در این روز شمار دفتر فرهنگی واحد مسجدسلیمان ، حوادث روز عاشورا که به شهادت امام حسین(ع) ختم شده را در مقاله اصلی خود تشریح کرده است . در همین ویژه نامه فرازی از بیانات مقام معظم رهبری پیرامون عاشورای حسینی (ع) و قطعاتی از اشعار زیبای فارسی با همین موضوع به چاپ رسیده است .

در ضمن همزمان با انتشار این ویژه نامه ، امور خواهران دفتر فرهنگ اسلامی واحد مسجدسلیمان روزشمار نهم این مجموعه ویژنامه را با مقاله اصلی تحت عنوان " آب ها شرمنده ی اویند " و به ماجرای  رشادت و شهادت حضرت عباس (ع) پرداخته است را نیز منتشر کرد.

لازم بذکر "فدایی کوچک امام حسین (ع) " و " نگاهی به زندگی حضرت علی اکبر (ع)" به ترتیب عناوین مقالات اصلی روز شمار های هفتم و هشتم این مجموعه ویژه نامه ها می باشد که توسط واحد فرهنگی دانشگاه آژاد اسلامی واحد مسجدسلیمان بمناسبت دهه اول محرم تهیه و در بین اقشار مختلف دانشگاه توزیع شده است .

( ۱ )