• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

برگزاری کارگاه آموزشی روابط عمومی الکترونیک در واحد مسجدسلیمان

۱۰ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۷:۴۲ کد : ۵۱۱ اخبار دانشگاه

باحضور مدیران و مسئولین روابط عمومی واحد های دانشگاهی منطقه6 دانشگاه آزاد اسلامی ، کارگاه آموزشی روابط عمومی الکترونیک 1 در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد. در این کارگاه آموزشی  که در مدت زمان دو روز برگزار گردید ، دکتر گرانمایه پور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به عنوان مدرس  دوره ضمن بیان لزوم آشنایی مدیران روابط عمومی با تکنولوژی روز دنیا ، شرط موفقیت بیشتر روابط عمومی را استفاده از شبکه جهانی اینترنت دانست  و به همین منظور در مدت زمان برگزاری کارگاه آموزشی روابط عمومی الکترونیک پیرامون موضوعاتی چون : تفاوت وبلاگ و سایت اینترنتی، انواع وبلاگ  ، چگونگی تنظیم محتوا سایت های روابط عمومی ، تبلیغات الکترونیک و انواع آن و ... ، توضیحات لازم را ارایه کرد.

دکتر مجتبی علوی فاضل دبیر منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی و رییس شورای اطلاع رسانی این منطقه ،  بطور سرزده در کارگاه آموزشی روابط عمومی الکترونیک 1  حضور پیدا نمود و طی سخنانی  کوتاه ، روابط عمومی  را از ارکان اصلی موفقیت در هر سازمان برشمرد و با توجه به گستره فعالیت های روابط عمومی و پیشرفت تکنولوژی های مرتبط با این موضوع،  برای موفقیت بیشتر و عقب نماندن از سایر مراکز آموزش عالی مخصوصا" در حیطه اطلاع رسانی و تبلیغات ،  خواستار فعالیت تخصصی کارکنان شاغل در این حوزه در سطح واحد های دانشگاهی منطقه 6 شد.