• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

توسط محقق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان انجام گرفت: کشف شکل جدیدی از نا نو ساختارهای اکسید روی

۱۳ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۴۶ کد : ۵۳۲ اخبار دانشگاه

محقق جوان و پر تلاش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با همکاری دانشگاه مالزی در تحقیق تازه خود که بر روی   پودر اکسید روی انجام داد شکل جدیدی از نانو ساختارهای اکسید روی را بدست آورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه، رامین یوسفی عضو هیأت علمی و محقق جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در این خصوص گفت :در تحقیق انجام شده که با همکاری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و دانشگاه مالایا مالزی صورت گرفت توانستیم  اثر دمای ماده اولیه پودر اکسید روی را در یک راکتور انتقال بخار اشباع بررسی‌ کنیم. این موضوع منجر به بدست آمدن شکل جدیدی از نا نو ساختارهای اکسید روی شد که آنها را نا نو نیزه  نام گذاری نموده ایم.

یوسفی پژوهشگر فعال در عرصه نانو تکنولوژی کشور در ادامه گفت: تحقیق فوق تحت عنوان The effect of source temperature on morphological and optical properties of ZnO nanowires grown using a modified thermal evaporation set-up   در مجله بین المللی  Current Applied Physics به چاپ رسید که دارای نمایه ISI می‌باشد.