• سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

برگزاری کلاس آموزش خوشنویسی در خوابگاه دانشجویی واحد مسجدسلیمان

۲۵ آبان ۱۳۸۹ | ۱۷:۲۹ کد : ۵۳۸ اخبار دانشگاه

به همت حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان کلاس آموزش خوشنویسی  در خوابگاه دانشجویی حضرت زینب (س) این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگارواحد ، ایرج رشیدی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ،  ضمن اعلان خبر فوق ،  گفت: برگزاری کلاسه های آموزش هنر از جمله برنامه های مفیدی می باشد که می توان برای  پر کردن اوقات فراغت دانشجویان در نظر گرفت به همین منظور در اولین گام برای رسیدن به این هدف ، اقدام به ثبت نام از دانشجویان خوابگاهی علاقمند به فرا گیری هنر خوشنویسی نموده ایم که از این دوره استقبال خوبی بعمل آمد.

وی در ادامه گفت:  تدریس دوره فوق را به یکی از دانشجویان خوابگاهی سپرده شده است تا در صورتی که قرار باشد حق الزحمه ای به مدرس دوره پرداخته شود این مبلغ به شخص دانشجو پرداخته گردد تا یک کمک خرج ناچیز برای این گروه از دانشجویان باشد.

لازم بذکر معاون دانشجویی واحد مسجدسلیمان خاطر نشان کرد با توجه به استقبال خوب دانشجویان مستقر در خوابگاه از این برنامه آموزشی ،  در آینده سعی خواهیم کرد در رشته های  دیگر هنر نیز در خوابگاه دانشجویی کلاس آموزشی برگزار نماییم .