• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

برگزاری جشن ازدواج دانشجویی در واحد مسجدسلیمان

۱۹ آبان ۱۳۸۹ | ۱۲:۰۴ کد : ۵۴۱ اخبار دانشگاه

به همت دفتر فرهنگی واحد مسجدسلیمان همزمان با اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) وحضرت فاطمه(س) ، مراسم جشن ازدواج دانشجویی در  این واحد دانشگاهی برگزارشد.

در این مراسم که با حضور 86 زوج جوان دانشجو و مسئولین واحد دانشگاهی مسجدسلیمان وتنی چند از مقامات محلی   برگزار گردید  ، بابک داودی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان طی سخنانی ضمن تبریک ازدواج زوجهای جوان دانشجو، ازدواج را مهمترین رویداد زندگی هر شخص نامید و ازدواجی را موفق دانست که با آگهی و دانش همراه باشد . از طرف دیگر به مهارتهای زندگی زوج های جوان اشاره کرد و با مهم دانستن این موضوع برای بدست آوردن زندگی موفق از کم کاری بعضی از دستگاه های مسئول آموزش و تربیت نوجوانان و جوانان  در خصوص عدم پرداختن به بحث مهارتهای زندگی  ، انتقاد کرد و خواهان توجه بیشتر تمامی دستگاه های مرتبط با آموزش جامعه  شد . وی همچنین  وجود فرزندان خلاق باهوش و مبتکر را حاصل خانواده های موفقی دانست که والدیندر این خانواده  با فنون مهارتهای زندگی آشنا  هستند و با همدیگر در تعامل خوبی قرار دارند.

در ادامه این مراسم ، حجه الاسلام کلاه کج به عنوان سخنران اصلی در خصوص سنت ازدواج به سخنرانی پرداخت و پس از آن چند برنامه شاد و متنوع توسط گروه های دانشجویی به اجرا در آمد.