• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

مراسم جابجایی مزار شهید بهنام محمدی قهرمان نوجوان ملی ایران

۱۵ آبان ۱۳۸۹ | ۱۸:۰۷ کد : ۵۴۴ اخبار دانشگاه

با حضورپرشور  اقشار مختلف مردم و مسئولین شهرستانی واستانی ،  همزمان با روز 13 آبان ،مزار اولین شهید نوجوان 13 ساله جبهه جنگ حق علیه باطل شهید بهنام محمدی از مکان قبرستان مجسمه کلگه به قطعه شهدا گمنام شهرستان مسجدسلیمان منقل شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه در این مراسم ملی و حماسی علاوه بر مردم و مسئولین مسجدسلیمانی، آیت ا... موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ، حجازی استاندار خوزستان و تنی چند از مقامات نظامی استان و نمایندگانی از وزارتخانه های کشور و خانواده شهید بهنام محمدی  حضور داشتند که با انجام تشریفات خاص  مزار این شهید قهرمان به تپه شهدای گمنام مسجدسلیمان منتقل شد و پس از برگزاری آیین وپژه ، در کنار شهدا گمنام بخاک سپرده شد.

لازم بذکر است در این مراسم هیأت رییسه ، کارکنان  و تنی چند از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان که مسیر 3 کیلومتری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان تا تپه شهداء گمنام را بصورت پیاده طی کرده بودند با حضور در جمع اقشار مختلف مردم ضمن نشان دادن پایبندی خود به آرمانهای مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران و تجدید میثاق با شهیدان ، یاد و خاطره این شهید نوجوان و قهرمان ملی را گرامی داشتند.