• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

مسجدسلیمان در آستانه یک رویداد ملی

۱۲ آبان ۱۳۸۹ | ۱۸:۰۰ کد : ۵۴۵ اخبار دانشگاه

با نزدیک شدن به 13 آبان روز دانش آموز ،مردم و مسئولین مسجدسلیمان خود را برای شرکت در  یک رویداد ملی و حماسی آماده می نمایند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه  ، مدتها ست مسئولین شهری مسجدسلیمان  استان خوزستان برای این روز مهم خود را مهیا می نمایند .هماهنگی های لازم را با مقامات کشوری به انجام رسانند که نتیجه این پیگیری ها که از سوی امام جمعه ، فرماندار و مسئولین مسجدسلیمان و تنی چند از مقامات استانی انجام گرفت ،   موافقت مقام معظم رهبری و مسئولین کشوری مرتبط با موضوع در انجام این حرکت ملی  بود.

در این روز که مصادف است با گرامیداشت مقام دانش آمورز با حضور آحاد مردم مسجدسلیمان و مسئولین ادارات و سازمانها طی حرکتی عضیم با  افتخار تمام مزار اولین شهید نوجوان 13 ساله ایران اسلامی ، شهید بهنام محمدی که در حماسه دفاع از خرمشهر در تاریخ 28/7/59  با اصابت تر کش  به درجه رفع شهادت نایل گردید ، با تشریفات بی سابقه تدارک دیده شده از محل دفن وی  در قبرستان مجسمه کلگه  به محل جدید در تپه شهدای گمنام این شهرستان منتقل می شود .

ستاد جابجایی مزار شهید بهنام محمدی  در اطلاعیه از عموم مردم دعوت نمود جهت تجلیل و گرامیداشت شهید بهنام محمدی قهرمان  ملی نوجوان  کشور بطور فعال در این آیین شرکت نمایند.

لازم بذکر است اقشار مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان نیز برای نکو داشت یاد و خاطره شهید بهنام محمدی و سهیم شدن در این اقدام ملی و آرمانی ، حضوری فعال خواهند داشت.