• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار کرد جلسه توجیهی و آموزشی مقررات سکونت در خوابگاه دانشجویی

۱۲ آبان ۱۳۸۹ | ۱۵:۲۲ کد : ۵۴۷ اخبار دانشگاه

به همت حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، به منظور آشنایی دانشجویان جدیدالورود ساکن در خوابگاه با مقررات سکونت در خوابگاه جسله توجیهی آموزشی   برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار واحد ، ایرج رشیدی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با اعلان خبر فوق چنین  گفت: در این جلسه که با حضور مدیر دانشجویی و مسئول خوابگاه دانشجویی دخترانه حضرت زینب (س)برگزار شد علاوه بر آیین نامه مربوط به سکونت در خوابگاه برخی تذکرات لازم در رابطه با مسایل مختلف فرهنگی و انضباطی نیز تشریح گردید.

رشیدی در ادامه  گفت: طبق برنامه ریزی بعمل آمده با حضور استادان دانشگاه در طول سال تحصیلی پیرامون مسایل مختلف مربوط به دانشجویان و خوابگاه دانشجویی ، جلسات آموزشی  با هدف بالا بردن اطلاعات عمومی دانشجویان  در این خوابگاه برگزار خواهیم نمود.

لازم بذکر است طبق اعلان حوزه معاونت دانشجویی واحد مسجدسلیمان  اولین جلسه آموزشی در نظر گرفته شده ویژه دانشجویان خوابگاه دانشجویی دخترانه حضرت زینب(س) تحت عنوان " بهداشت و نظافت عمومی و فردی"  می باشد که توسط  خانم رستمی مدرس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار خواهد شد .