• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

پذیرش دانشجو در سه رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

۱۸ مهر ۱۳۸۹ | ۱۸:۲۰ کد : ۵۶۲ اخبار دانشگاه

در آغاز سال تحصیلی 90-89 پس از اضافه شدن سه رشته جدید و پذیرش دانشجو در این رشته ها  ، تعداد رشته های دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از 39 رشته  به42 رشته تغییر  پیدا نمود .

به گزارش خبرنگار دانشگاه ، مسعود ورناصری معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در این رابطه چنین گفت: پس از پی گیریهای فروان در سال گذشته موفق شدیم در مقطع کارشناسی سه رشته (تربیت بدنی ،  شیمی محض و کتابداری) را به رشته های گذشته این واحد دانشگاهی اضافه کنیم که با آغاز سال تحصیلی جدید (90-89) در این رشته های اقدام به پذیرش دانشجو نمودیم و علاوه بر این توانستیم پس از رایزنی های فراوان ، رشته کارشناسی مامایی واحد مسجدسلیمان که مدت دو سال از دفترچه راهنمایی آزمون سراسری حذف شده بود را مجددا" به آمار رشته های دانشگاهی مسجدسلیمان اضافه نماییم و خوشبختانه امسال در این رشته ، دانشجویان پذیرفته شده در آزمون سراسری89 ، موفق به ثبت نام در دانشگاه مسجدسلیمان شدند.

معاونت آموزشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان   در خصوص برنامه آینده این دانشگاه برای  جذب رشته های دیگرگفت: با برنامه ریزی بعمل آمده و پی گیریهای همه جانبه که از سال گذشته صورت گرفت موفق شدیم از وزارت علوم مجوز پذیرش دانشجو در هفت رشته جدید دیگررا هم اخذ نماییم که انشاا... از سال آینده رشته های( کارشناسی تکنولوژی ساختمان ، کارشناسی زمین شناسی کاربردی، کارشناسی ناپیوسته آموزش دینی و عربی ، کارشناسی مهندسی تکنولوژی برق و قدرت ،مهندسی نرم افزار کامپیوتر،مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی و همچنین کارشناسی مهندسی ساخت و تولید با گرایش قالب سازی ) به آمار رشته های موجود این دانشگاه آضافه می شود و می توانیم در این رشته ها دانشجو جذب نماییم .

ورناصری در ادامه همین موضوع گفت: علاوه بر رشته های اعلام شده ، اقداماتی نیز برای جذب رشته های دیگر بعمل آورده ایم  به طوری که برای سه رشته ؛ کارشناسی ارشد صنایع ، کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر و کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی جوش ، هیأت علمی مورد نظر را جذب کرده و پرونده لازم را برای ارسال به سازمان مرکزی دانشگاه تشکیل داده ایم و انشاا... بزودی مراحل قانونی طی خواهد شد.

( ۳ )