• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

مقالات استادان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در کنفرانسهای بین المللی

۱۷ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۷:۲۱ کد : ۵۷۳ اخبار دانشگاه

با همکاری حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از ابتدای سال 1389 تا کنون مجوز اعزام چهار نفر از مدرسان این واحد دانشگاهی برای شرکت در کنفرانسهای بین المللی و ارایه مقاله علمی  به خارج از کشوراخذ شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه ، بنا به اعلان حوزه معاونت پژوهشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ، ICEN و 6th AZCT عنوان دوکنفرانس بین المللی برگزار شده در کشور سنگاپور بوده که  به ترتیب مقالات سیداحمد موسوی و شیرین زیلایی  از مدرسان این واحد دانشگاهی در انها پذیرفته و ارائه گردید.  رامین یوسفی  از دیگر مدرسان واحد مسجدسلیمان و فعال در عرصه تحقیقات فناوری نانو   مقاله ای  علمی برای ارائه در کنفرانس بین المللی 6th international work shop on zipc oxid and relate materials  به کشور چین محل برگزاری این کنفرانس ارسال نمود که پس از پذیرش توسط هیات داوران ارایه شد. کشور امریکا  محل برگزاری کنفرانس بین المللی  international confrance on environment scince and technology  از دیگر کشورهایی بود که مقاله علمی یکی دیگر از محققان  این واحد دانشگاهی به نام محسن پورنیا   به آنجا ارسال گردید.

بنا به همین گزارش در سال جاری   9 طرح پژوهشی اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به تصویب رسیده و 6 طرح پژوهشی نیز برای داوری به منطقه فرستاده شده است.