• دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸

پرچم جمهوری اسلامی ایران به اهتزاز در آمد

۲۸ مرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۰۷ کد : ۵۷۹ اخبار دانشگاه

با پیگیری جدی بابک داودی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در خصوص نصب پرچم جمهوری اسلامی ایران در این واحد دانشگاهی  و انجام این کار توسط روابط عمومی و حوزه فنی و اداری واحد مسجدسلیمان ،  طی مراسم رسمی  پرچم جمهوری اسلامی ایران در بهترین نقطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به اهتراز در آمد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان  در این مراسم که با حضور تنی چند ازپرسنل کادر و وظیفه  نیروی انتظامی  مسجدسلیمان و هیات رییسه و همچنین  کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار گردید ، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و پخش  سرود جمهوری اسلامی ایران ،  پرچم مقدس ایران اسلامی  به اهتزاز در آمد و در ادامه این مراسم دو پرچم دانشگاه ازاد اسلامی و  دو پارچه رنگی یکی به رنگ سبز و دیگری به رنگ قرمز که به ترتیب نمادی از آرمانهای والای اسلام و نشانه خون و جهاد است در طرفین پرچم کشور عزیزمان  ایران برافراشته گردید.