• دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸

پیام بابک داودی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجد سلیمان به مناسبت حلول ماه رمضان

۲۱ مرداد ۱۳۸۹ | ۱۵:۴۳ کد : ۵۸۱ اخبار دانشگاه

بنام خداوند بخشنده و مهربان

پیامبر اکرم(ص):

ماه روزه، ماه مواسات و برابرى است، و ماهى است، كه رزق مؤمن در او زياد مى‏گردد، و ماهى است كه اولش رحمت و وسطش مغفرت و آمرزش، و آخرش آزادى از آتش جهنم است، و اين ماه براى مؤمن بهره و منفعت است، و براى منافق خسارت و ضرر.

سلام برماه رمضان ، سلام بر بهترین و بزرگترین ماه خدا و عید عاشقان حق ،  سلام بر آن ماه گرامی که با برکت همراه است و به برکت آن بلاهای بسیاری ازما برداشته می شود . سلام برمسلمانان جهان به ویژه  همه مومنانی که خود را مدتهاست برای شرکت در ضیافت الله اکبر آماده کردند و هم اینک با خلوص نیت پای در جهادی بزرگ که مبارزه مطلق با اولین رانده شده از درگاه الهی و سرکوب هوای  نفسانی است گذاشتند.

سپاس خالقی را سزاست که توفیق درک بهاری دیگر از هنگامه ضیافت عبادت را نصیبمان کرد. شکر می کنیم  که یکبار دیگر  موسوم آغاز اوج و عروج به معراج عنایت فرا می رسد و غنچه های نیایش شکوفا می گر ددو با تراویدن عطر اشتیاق وصال یار، نافله وصال و قنوت قرب الهی رونق می یابد.  شکر می کنیم که می توانیم  با سجده بر خاک اوج بندگی خود را  نمایان کنیم .

ماه رمضان ، فصل رویش غنچه های ایمان در دل مومنان است . رمضان موسم پرهیز،پرواز،پرستش و پارسایی متقین است. رمضان ماه تقابل با شرارتها و بدیها و مفسدهاست.رمضان ماه برابری و برادری است . رمضان ماه رحمت و مغفرت الهی است ماه توبه و بازگشت به خویشتن و بیعت دوباره با خالق است .ماه فضل و شرافت وکرامت و بهترین فرصت برای آنان است که به رضایت معبود خود می اندیشند.

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به همه مسلمانان جهان با هر زبانی که هستند بویژه هموطنان عزیزم در سراسر این کره خاکی  تبریک عرض می نمایم و امیدوارم در این ماه سراسر رحمت و مغفرت  از فرصت بدست آمده برای قرب الهی استفاده نماییم و علاوه بر پرهیز از خوردن و آشامیدن سعی نماییم احترام به همنوع را هم ملاک زندگی مان قرار دهیم و با دستگیری از نیازمندان ، که در حقیقت تکمیل کننده عبادات و نوعی تشکر از خداوند منان  می باشد ،برادری و برابری را بر جامعه حاکم کنیم  .

برادران و خواهران مسلمان ، خداوند جلیل  روزه را برای مردم واجب کرد تا از یک سو اخلاص ما بندگان خاکی را امتحان کند  و از سوی دیگر دری برای نجات از آتش جهنم را برای انسانهای نیازمند به رحمت خود باز کند . در قسمتى از نهج البلاغه مى‏فرمايد:   << و صوم شهر رمضان فانه جنة من العقاب >>و يكى از دلائل وجوب روزه اين است كه روزه ماه رمضان سپر است از عقاب الهى ،  يعنى روزه موجب غفران و آمرزش گناهان و معاصى انسان است، كه به وسيله روزه نجات از آتش جهنم و عقوبت پروردگار به دست مى‏آيد. پس بیایید با استفاده از دستورات انسان ساز دین مبین اسلام فرصت به دست آمده را غنیمت بشماریم خود را برای طهارت کامل آماده نماییم.

بارخدايا در این لحظه  از تو درخواست مى‏نمايم به حق این ماه عزیز و سراسر لطف رحمت  و به حق فرستادگان  خود  و به حق فرشتگان مقرب درگاهت و   به حق محمد (ص) و آل او ، توفیق بندگی خالص را به ما عطا کن و ما را برای ورود به مکانی   كه به دوستانت وعده داده‏اى سزاوار گردان، و آنچه كه براى كوشش كنندگان در طاعت و فرمانبريت واجب و لازم كرده‏اى براى ما لازم نما،و به رحمت و مهربانيت ما را در صف كسانى  كه سزاوار  بهشت هستند قرار ده.

بار خدایا عاجلانه و عاجزانه از تو درخواست می نمانم عیدی طاعات و عبادات  همه مسلمانان و بوپژه محرومان و مظلومان جهان را ظهور یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی صاحب الزمان (عج) قرار ده تا با ظهورش در سراسر جهان عدل و داد گسترانیده شود و حکومت وعده داده الهی  در عالم فراگیر گردد .

کاش، در این رمضان لایق دیدار شوم                                          سحـری با نظـر لطـف تـو بیـدار شـوم

کاش منت بگذاری به سرم مهدی جان                                          تا که همسفره تو لحظه ی افطار شوم . . .