• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

اجرای برنامه های دهه فاطمیه در واحد مسجدسلیمان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۵:۵۴ کد : ۶۰۲ اخبار دانشگاه

همزمان با آغاز برنامه های عزاداری و سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) برای گرامیداشت این ایام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان نیز برنامه هایی اجرا شد.

به گزارش خبرنگار واحد  ، برگزاری جلسات سخنرانی در بین نمازهای جماعت ظهر وعصر در حسینیه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ، برگزاری جلسات سخنرانی و روضه خوانی در هرروز این دهه بعد نماز جماعت مغرب وعشا در خوابگاه دانشجویی خواهران حضرت زینب (س) واحد مسجدسلیمان و تهیه و توزیع ویژه نامه فاطمه ، نردبان سیر الی ا... از جمله برنامه هایی می باشد که توسط دفتر فرهنگ اسلامی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در این ایام اجرا شده است .

همچنین توسط بسیج دانشجویی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در طول دهه فاطمیه چندین جلسه دعای توسل با حضور دانشجویان در حسینیه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزارگردید.