• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری مسابقات شطرنج قهرمانی منطقه6 در واحد مسجدسلیمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۵:۲۹ کد : ۶۰۴ اخبار دانشگاه

مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان پسر واحدهای دانشگاهی منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامی د ر مدت سه روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار گردید .

به گزارش خبرنگار واحد در این مسابقات که به روش دوره ای  برگزار شد تیمهای اعزامی واحد های دانشگاهی شوشتر ، ایذه و ماهشهر  به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب نمودند. و آقایان حسین براجعی ، سید محمود قاری زاده ، امیر خطیب زاده ، حسین بهرامی وکیانوش جمال منش به ترتیب به عنوان قهرمان میز های اول تا پنجم انتخاب شدند که در پایان مسابقات به همراه تیمهای اول تا سوم با اهداء حکم قهرمانی و مدال های رنگا رنگ از ایشان تجلیل بعمل آمد .

لازم به ذکر است از 27 اردیبهشت 89 دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان میزبانی  واحدهای دانشگاهی منطقه 6 برای برگزاری مسابقات شطرنج دانشجویان دختراین منطقه را نیز بعهده دارد.