• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

باشگاه پژوهشگران جوان واحد مسجدسلیمان و کارگاههای آموزشی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۶:۵۳ کد : ۶۰۹ اخبار دانشگاه

باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به منظور بالا بردن سطح علمی اعضاء خود اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی می نماید.

به گزارش خبرنگار واحد ، فروغی مسئول این باشگاه ضمن اعلان خبر فوق در خصوص  این دوره های آموزشی گفت : طبق برنامه ریزی بعمل آمده از نیمه دوم اردیبهشت  امسال پنج  کارگاه آموزشی با عناوین *  برقراری ارتباط موفق  ،  جستجـو در اینترنت ،  کار آفرینی ،  کاربرد فناوری و اطلاعات و مقا له نویسی به زبان فارسی  ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان بر گزار می نماییم و برای هر گارگاه نیز ظرفیت 30 نفر در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه در رابطه با تعداداعضاء و همچنین برخی فعالیت های در دست اقدام باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان چنین گفت: در حال حاضر این باشگاه حدود 70 نفر عضو دارد و تجمیع انجمن های علمی واحد دانشگاهی مسجد سلیمان از ساختمانهای مختلف این واحد دانشگاهی  در ساختمان فنی مهندسی و بصورت متمرکز و تقاضای اهداء بن کتاب برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین برگزاری بازدیدهای علمی از جمله امور انجام شده یا در دست اقدام می باشد که در همین نیمسال انجام خواهد گرفت.

لازم بذکر است علاقمندان می توانند جهت اطلاع ازاخبار و برنامه های باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از وبلاگ این باشگاه به آدرس   WWW.yrcmis.sub.ir   دیدن نمایند.