• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

برگزاری مسابقات کشتی آزاد قهرمانی دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی خوزستان

۰۷ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۱ کد : ۶۶ اخبار دانشگاه
مسابقات قهرمانی کشتی آزاد دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی خوزستان به میزبانی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد. پیمان اسدی مسئول تربیت بدنی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار این واحد دانشگاهی گفت: با حضور هفت تیم از واحدهای دانشگاهی مسجدسلیمان، امیدیه، آبادان، شوشتر، بهبهان، دزفول و اندیمشک مسابقات قهرمانی کشتی آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی استان خوزستان برگزار شد. اسدی در ادامه گفت: پس از اتمام این دوره از مسابقات، تیم های شوشتر، مسجدسلیمان و اندیمشک به ترتیب با کسب 75 ، 66 و55 امتیاز موفق به قرار گرفتن در جایگاه اول تا سوم شدند. وی در خصوص کسب مقام قهرمانی در وزن های مختلف گفت: در وزن 57 کیلو گرم سیروس ژدوار از واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، در وزن های 61، 65، 74 و 97 به ترتیب مجتبی فتحی، بهمن عزیزی، مرتضی حاجی زاده و محسن اخلاقی نسب از واحد دانشگاهی شوشتر و در وزن های 70 و 86 جمال عبادی و بهراد محمد رضایی از واحد دانشگاهی امیدیه و در وزن 125 کیلوگرم مجتبی مرادی از واحد دانشگاهی دزفول موفق به کسب مقام قهرمانی شدند. اسدی در پایان گفت: کمیته فنی این دوره از مسابقات، بهراد محمد رضایی قهرمان 86 کیلو گرم را به عنوان فنی ترین کشی گیر معرفی و با اهدا گردنبند از وی تجلیل به عمل آمد. لازم به ذکر در پایان این دوره از مسابقات جام قهرمانی تیم های برتر و گردنبند مقام های اول تا سوم توسط مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، بابک داودی مدیر تربیت بدنی دانشگاههای آزاد اسلامی خوزستان، حاج آقا قیطاسی رییس شورای راهبردی کشتی استان خوزستان، امین کجباف دبیر هیأت کشتی استان خوزستان و تنی چند از مسئولان دانشگاهی و ورزشی اهدا شد.