• سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

صدور اولین گواهینامه موقت فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی ارشد واحد مسجدسلیمان

۱۹ آبان ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۳ کد : ۶۷۵ اخبار دانشگاه
اولین گواهینامه موقت فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی ارشد واحد دانشگاهی مسجدسلیمان صادر و به دانشجوی فارغ التحصیل تحویل شد.
صدور اولین گواهینامه موقت فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی ارشد واحد مسجدسلیمان

به گزارش روابط عمومی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، همایون شولی چهارلنگی دانشجوی فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع – صنایع مقطع کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی، پس از انجام مراحل تسویه حساب در تاریخ 94/8/13 موفق به دریافت گواهینامه موقت فارغ التحصیلی خود که اولین گواهینامه کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی محسوب می شود، گردید.

لازم به ذکر است ایشان در تاریخ 94/6/16 که اولین روز برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی بود، از پایان نامه خود با موضوع " تأثیر آموزش های حین کار بر بهره برداری پرسنل در صنایع کوچک استان خوزستان" دفاع کرد.

( ۱ )