• سه شنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثار گر در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۲ کد : ۷۰۵ اخبار دانشگاه
با حضور روسا و نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و بنیاد شهید و ایثارگران مسجدسلیمان، جلسه‌ای در این واحد دانشگاهی برگزار و به منظور کاهش مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد مسجدسلیمان تصمیماتی اتخاذ شد.
برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثار گر در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

با حضور روسا و نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و بنیاد شهید و ایثارگران مسجدسلیمان، جلسه‌ای در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در این جلسه که به منظور بررسی مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد دانشگاهی مسجدسلیمان وتصمیم گیری پیرامون بالا بردن رضایت این قشر برگزار شد، حاضران به مطرح کردن مسایل مربوطه به حوزه کاری خود پرداخته که در پایان نیز تصمیماتی در قالب مصوبات جلسه اتخاذ شد.

دکتر مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان میزبان جلسه ابتدا ضمن خیرمقدم حضور شرکت کنندگان، فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ایام مبارک دهه فجر را تبریک عرض نمود و پیروزی این انقلاب و کسب افتخارات ارزش‌مند در طول عمر پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون شهدا و رشادت ایثارگران دانست.

ایشان در بخش دیگر صحبت خود ضمن بیان لزوم پی‌گیری مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر، گفت: از چند سال پیش با اطلاع از بوجود آمدن مشکلات مالی برای برخی از دانشجویان شاهد و ایثارگردر طول دوران تحصیل، خود را موظف دانستیم تا برای این معضل راهکاری پیدا کنیم و پس از تشکلیل جلسات مختلف با حوزه‌های مرتبط، به صورت داخلی برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان مصوب شد که برای حفظ شأن این گروه از دانشجویان تا زمان فارغ التحصیلی مشکل مالی باعث اختلال در روند تحصیلی‌شان نشود.

رییس واحد مسجدسلیمان، افزود: پس از حدود دوسال از تصویب این موضوع در واحد مسجدسلیمان، خوشبختانه از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به کارگیری این روش به صورت بخشنامه به کلیه واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد. این موضوع نشان می‌دهد در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران که از جمله افتخارات این کشور هستند از ارزش والایی برخوردار می‌باشند.

در ادامه جلسه علیرضا رییسی شیخ رباط رییس بنیاد شهید و ایثارگران مسجدسلیمان، ضمن تبریک ایام دهه فجر و تشکر از رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برای استقبال از برگزاری این جلسه،  ابراز امیدواری کرد انشاالله بتوانیم رهروان خوبی برای شهداء و خدمتگزاران لایقی برای خانواده شهداء و جامعه جانبازان و ایثارگران باشیم.

وی در بخش دیگر صحبت خود، گفت: وجود دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها در این مقطع حساس کشور برای ما افتخار است . امروز در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان 280 نفر فرزند شهید و عضو خانواده جانبازان و ایثارگران در حال تحصیل می‌باشند که این موضوع برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان افتخار است.

وی در ادامه با اشاره به عدم برگزاری منظم این جلسات، ابراز امیدواری کرد: انتظار می‌رود منبعد برگزاری این جلسات نظام‌مند شود و بر اساس دستورالعمل‌های واصله به صورت فنی به بررسی مسایل و مشکلات دانشجویان عضو خانواده معظم شاهد و ایثارگر و اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش این معضلات پرداخته شود.

رییس بنیاد شهید و ایثارگران مسجدسلیمان در ادامه تأکید کرد: از سال 1390 به بعد دانشجویان عضو خانواده شاهد و جانبازان بالای 25% جانبازی، از پرداخت شهریه معاف شده‌اند و بنیاد شهید وایثارگر متعهد و مکلف به پرداخت شهریه این دانشجویان شده است لذا مسئولین دانشگاه‌ها نباید نگران مطالبه این مبلغ از دانشجویان شوند. البته باید توجه شود که دانشجویان عضو این جامعه نباید مشروط شوند ونیمسال تحصیلی اضافه هم نداشته باشند و در ضمن فقط بنیاد شهید و ایثارگران متعهد به پرداخت شهریه خالص دانشجویان فوق می‌باشد و پرداخت هزینه‌های دیگر مثل خوابگاه به‌عهده خود دانشجو است.

در ادامه پس از تبادل نظر شرکت کنندگان در جلسه مواردی چون: اولویت در تکریم دانشجویان شاهد و ایثارگر، هیچ مشکل مالی تا زمان فارغ التحصیلی برای دانشجویانی که از بنیاد شهید معرفی نامه دارند و مشمول تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید می باشند به وجود نخواهد آمد، تعهد پی‌گیری وصول مطالبات شهریه دانشجویان شاهد وایثارگرواحد دانشگاهی مسجدسلیمان از طریق مراجع ذیربط توسط رییس بنیاد شهید مسجدسلیمان، تدوین تقویم جلسات مشترک واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و بنیاد شهید این شهرستان، برگزاری جلسه پرسش و پاسخ برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در سالن اجتماعات واحد مسجدسلیمان و چند موضوع دیگر به صورت مصوبه مورد تأیید حاضران قرار گرفت.