• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری سخنرانی به مناسبت دهه فجر در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۹ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۱ کد : ۷۰۷ اخبار دانشگاه
به همت پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، مراسم سخنرانی به مناسبت دهه فجربرگزار شد.
برگزاری سخنرانی به مناسبت دهه فجر در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در این مراسم که با حضور تنی چند از اقشار مختلف دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی مرعشی امام جماعت این واحد دانشگاهی ضمن تبریک ایام دهه فجر، در سخنانی  انقلاب اسلامی را هدیه‌ای از جانب خداوند متعال برای مردم ایران و جهان اسلام و منشأء تغییر در بسیاری از باورهای غلط نظریه پردازان پیرامون حکومت اسلامی  دانست.

ایشان در همین رابطه افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بخاطر القاء برخی از تفکرات ضد دینی توسط نظریه پردازان وابسته به حکومت‌های ابر قدرت بین مردم دنیا، این موضوع مطرح شده بوده که دین در جهان کم رنگ یا به تعبیری دیگر مرده است و نمی‌توان با دین حکومت کرد اما با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و موفقیت‌های بدست آمده در این دوران، جهانیان به این نتیجه رسیدند که می‌توان با بهره‌گیری از تعالیم دینی، حکومت کرد.

حجت الاسلام مرعشی، گفت: وقتی دشمنان اسلام با پیروزی انقلاب اسلامی ایران تمام منافع خود را در این سرزمین از دست رفته دیدند، جنگ را به ملت ایران تحمیل کردند و با تمام قدرت به حمایت از دولت بعث عراق پرداختند تا به خیال خود قدرت انقلاب اسلامی ایران را در هم بشکنند و مانع گسترش این حرکت به کشورهای دیگر شوند ولی هرگز به هدف خود نرسیدند.

امام جماعت واحد مسجدسلیمان افزود: بعد از مدتی دشمن به این نتیجه رسید که ایران را نمی‌توان با جنگ شکست داد چون مردم ایران با برخورداری از رهبری آگاه،  با تمام توان در برابر آن‌ها خواهند ایستاد، لذا در این شرایط تصمیم به تغییر نوع توطئه خود گرفتند و نتیجه‌گیری کردند با ایجاد انحراف بین مردم می‌توانند انقلاب را از مسیر خود به بیراهه بکشانند و با این کار به هدف شوم خود می‌رسند.

وی در بخش دیگر صحبت خود گفت: از آن‌جا که دشمنان اسلام به صورت جدی تصمیم به تخریب چهره اسلام داشتند و با اقدامات مختلف سعی در فراگیر نمودن اسلام هراسی در بین جهانیان کرده بودند، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و اثبات قدرت دین به جهانیان، بسیاری از روشنفکران به این نتیجه رسیدند که انقلاب اسلامی ایران نه تنها باعث زنده کردن دین اسلام شده بلکه دین‌های دیگر را هم زنده کرده است و در حقیقت اسلام منشاء حیات دوباره ادیان شده است.

حجت الاسلام مرعشی در قسمتی دیگر گفت: فرق مهم انقلاب اسلامی ایران با دیگر انقلاب‌های جهان این است در انقلاب‌های دیگر پس از 10 یا 15 سال ماهیت اصلی‌شان عوض شده یا به تعبیری رنگ خودشان را از دست داده‌اند اما انقلاب اسلامی ایران به‌دلیل ماهیت الهی و برخورداری از اندیشه الهی، امروز پس از 37 سال از عمر پربرکتش همچنان سرافراز باقی مانده و راه الهی این انقلاب ادامه دارد.

ایشان افزود: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پرچم اسلام ناب محمدی(ص) به دست ایران افتاد و عربستان که پیش از این ادعای پرچمداری اسلام را داشت به حاشیه رفت. و با پیروزی انقلاب، نسیم بیداری اسلامی به مردم کشورهای اسلامی رسید و باعث بیداری مردم مظلوم و بوجود آمدن تحرکاتی بر علیه حاکمان ظالم شد.

حجت الاسلام مرعشی در بخش پایانی صحبت خود با اشاره به این‌که بسیاری از طلاب خارجی مقیم شهر مقدس قم معتقدند که ایران امروزه ابر قدرت جهان است و از امن‌ترین کشورهای منطقه می‌باشد،  گفت: این افتخارات مرهون الطاف الهی، هدایت پیامبر گونه امام  خمینی(ره) و مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه‌ای و مجاهدت جوانان و مردم غیور این مرز بوم در پیروی از فرامین مقام معظم رهبری و حرکت در خط آرمان‌های انقلاب است.

( ۱ )