• سه شنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

تشریح عملکرد حوزه معاونت سما واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۴ کد : ۷۱۰ اخبار دانشگاه
معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، بخشی از عملکرد حوزه سما این واحد دانشگاهی از آغاز سال 94 را تشریح نمود.

علی کرمی معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد مسجدسلیمان ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گفت: به لطف خداوند متعال و با همکاری همه جانبه پرسنل حوزه سما و حمایت رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، از ابتدای سال 94 تاکنون موفقیت‌های قابل قبولی در این حوزه بدست آمده است.

وی در ادامه گفت: همان‌گونه که مستحضر هستید حوزه معاونت سما در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به دو بخش مدارس غیر انتفاعی و آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما تقسیم می‌شود که در ادامه برخی از اقدامات انجام شده در هر دو قسمت شرح داده می شود.

معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در خصوص مدارس غیر انتفاعی سما این واحد دانشگاهی گفت: در حال حاضر واحد دانشگاهی مسجدسلیمان دارای سه مدرسه غیر انتفاعی در مقاطع ابتدایی (پسرانه و دخترانه) و راهنمایی(پسرانه)می باشد که در مجموع در این مدارس 485 دانش آموز مشغول تحصیل می باشند.

ایشان افزود: هوشمند سازی مدرسه، تجهیز همه کلاس‌ها به رایانه، خرید کتابخانه مختص هر کلاس، خرید کتاب به مبلغ پنج میلیون ریال، خرید وسایل کمک آموزشی و آزمایشگاهی، عقد قرار داد با سالن تربیت بدنی، به‌کارگیری نیروی مشاوره و هم‌چنین نیروی متخصص تربیت بدنی با مدرک کارشناسی ارشد، رنگ آمیزی و زیبا سازی فضای مدرسه و اخذ مجوز سند قطعی برای دبستان پسرانه، از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام در مدارس غیر انتفاعی سما مسجدسلیمان می‌باشند.

علی کرمی در رابطه با آموزشکده فنی حرفه‌ای سما مسجدسلیمان، گفت: در این آموزشکده که143 نفر نیروی آموزشی و اداری مشغول انجام وظیفه هستند  در حال حاضر 1500 دانشجو در پنج رشته کاردانی تحصیل می نمایند.

معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد دانشگاهی مسجدسلیمان پیرامون فعالیت‌های انجام شده در آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما این واحد دانشگاهی گفت: اخذ مجوز سه رشته جدید « صنایع شیمیایی، الکترونیک گرایش الکترونیک عمومی و الکترونیک گرایش تأسیسات الکترونیک» که در نیم‌سال دوم 95-94 اقدام به جذب دانشجو خواهیم کرد یکی از موفقیت این آموزشکده در حوزه آموزش است.

ایشان افزود:  اجرای کامل آسانسور آموزشکده، اجرای دیواره پاشنه ساختمان  برای جلوگیری از نشست زمین جلو آموزشکده به مشخصات 5/1 متر عرض، 3 متر ارتفاع و 25 متر طول، احداث سایه‌بان جلوی آموزشکده با امکان آب سردکن و پریز برای شارژ گوشی تلفن همراه، احداث پارکنیک ویژه خودرو پرسنل و نصب دستگاه تصفیه آب برای تمامی آب سردکن‌های آموزشکده بخشی از اقدامات حوزه عمرانی این آموزشکده می باشند.

کرمی در خصوص فعالیت حوزه فرهنگی و ورزشی آموزشکده سما واحد مسجدسلیمان در مدت زمانی مد نظر گفت: برگزاری یادواره شهدا دانشجو، برگزاری جشنواره فرهنگی هنری آموزشکده‌های سما استان خوزستان، انجام دو اردو یک روزه زیارتی و سیاحتی درون استانی ویژه کارکنان و مدرسان این آموزشکده که به طور جداگانه برای خواهران و برادران برگزار شد،کسب مقام قهرمانی تیم فوتسال کارکنان آموزشکده سما مسجدسلیمان در بین آموزشکده‌های استان خوزستان گوشه‌ای از عملکرد این حوزه در بُعد فرهنگ و ورزش است.

ایشان همچنین گفت: افتتاح حساب پس انداز سپرده کوتاه مدت برای برای اولین بار در تاریخ آموزشکده، راه‌اندازی اینترنت رایگان بی‌سیم، نوسازی کامل سایت‌های آموزشی رایانه آموزشکده،  نصب حدود 30 متر مربع کمد دیواری برای دایره امتحانات از جمله برخی از اقدامات انجام شده در حوزه‌های  مالی، آموزش و پژهش می‌باشند.

معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش دیگری، گفت: احداث مجتمع مدارس غیر انتفاعی و تجمیع مدارس در این مجتمع، پی‌گیری اخذ مجوز و راه‌اندازی مدارس غیر انتفاعی جدید برای مسجدسلیمان( متوسطه دوره اول دخترانه و متوسطه دوره دوم پسرانه) و هم‌چنین راه‌اندازی دبستان غیر انتفاعی پسرانه در شهرستان لالی و مدرسه متوسطه غیر انتفاعی دوره دوم پسرانه در شهرستان اندیکا مهم‌ترین برنامه در دست اقدام حوزه مدارس می‌باشند.

کرمی در پایان با بیان این‌که به دنبال اخذ مجوز چهارده رشته جدید برای آموزشکده سما می‌باشیم، از همکاری و پشتیبانی  دکتر شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان  و همه کارکنان حوزه سما این واحد دانشگاهی و تمامی کسانی که در موفقیت این حوزه سهیم بودند تقدیر و تشکر کرد.