• جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری جش سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۴ کد : ۷۱۱ اخبار دانشگاه
به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت زنیب(س) و روز پرستار مراسم جشن در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در این مراسم که با حضور اقشار مختلف دانشگاه بویژه استادان و دانشجویان رشته پرستاری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد، دکتر محمد حسین محبی نورالدین وند معاون آموزشی این واحد دانشگاهی در سخنانی ضمن تبریک این روز، پرستاران را فرشته رحمت بیماران نامید.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان همچنین گفت: از مجموع خصلت‌های پسندیده حضرت زینب(س) می‌توان در ماجرای کربلا به دو خصلت روحیه دادن به رزمندگان و اهل بیت(ع) و صبر شکیبایی در غم شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفایش اشاره کرد. البته نباید رشادت و شجاعت حضرت زینب(ع) را در زمان اسارت و سخنرانی علیه حکومت جبار نادیدیده گرفت.

وی افزود: حضرت زینب(س) در طول دوران زندگی اش از پنج امام معصوم (ع) حضرت علی، امام حسن مجتبی، امام حسین، امام سجاد و امام محمد باقر پرستاری کرد لذا به همین خاطر می توان گفت حضرت زینب(س) بزرگ پرستار تاریخ است.

محبی در بخش دیگری از صحبت خود، گفت: رشته پرستاری در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان از جمله رشته‌های قدیمی و فعال و موفق این واحد دانشگاهی است که خدمات قابل توجه‌ای در سطح شهرستان، استان و حتی کشور به بخش سلامت جامعه  ارایه داده است.

وی گفت: شغل پرستاری شغلی پرمخاطره و سخت است که پرستاران زحمت کش بدون توقع با صبر و حوصله زیاد به بهترین شکل مشغول خدمت رسانی به نیازمندان هستند به همین خاطر پرستار را فرشته رحمت برای بیمار می‌نامند. اگر پرستار در مجموعه درمانی جامعه نباشد کار بهترین پزشکان در درمان بیماران ابتر باقی خواهد ماند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش پایانی صحبت خود، گفت: رشته پرستاری از جمله رشته‌های گروه پزشکی است که با جان مردم سروکار دارد و از رشته‌ها حساس محسوب می‌شود لذا شایسته است به این رشته توجه بیشتری شود.

در ادامه این جشن توسط یکی از دانشجویان  رشته پرستاری مقاله‌ای به مناسبت روز پرستار قرائت و در ادامه حجه الاسلام و المسلمین حسنی در وصف حضرت زینب(س) و رو پرستار سخنرانی ایراد نمود و سپس  برنامه‌هایی متنوع اجرا شد.