• سه شنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

ارتقاء دو نفر از اعضای هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان از مرتبه مربی به استادیاری

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۸ کد : ۷۱۲ اخبار دانشگاه
با صدور احکام جداگانه‌ای از سوی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی دو نفر از اعضای هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان از مرتبه مربی به استادیاری ارتقاء پیدا کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه  مسجدسلیمان، دکتر محمد‌حسین‌ محبی نورالدین وند معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحدمسجدسلیمان، گفت: دکتر فرهاد حسین زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور احکام جداگانه‌ای، دکتر علی محمودی راد عضور هیأت علمی گروه ریاضی  و دکتر مسعود شهبازی عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی و مشاوره این واحد دانشگاهی را با توجه به کسب مدرک دکتری تخصصی به رتبه استادیاری ارتقاء داد.

محبی در ادامه گفت: دربخشی از احکام صادر شده آمده است "امید است در مرتبه جدید نیز با تأییدات خداوند تبارک و تعالی منشاء خدمات بهتر و ارزشمندتری به  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های مؤثرتری بردارید."

( ۱ )