• یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸

حضور هیأت رییسه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در کلاس‌های درس برای تجلیل از استادان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۰ کد : ۷۲۶ اخبار دانشگاه
حضور هیأت رییسه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در کلاس‌های درس برای تجلیل از استادان

همزمان با 12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری، هیأت رییسه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با حضور در کلاس‌های درس این واحد دانشگاهی از مقام استادان تجلیل بعمل آوردند .

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دکتر مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به اتفاق دکتر محمد حسین محبی، جمشید عزیزپورو پیمان اسدی به ترتیب معاون آموزشی، مسئول روابط عمومی و مسئول حراست این واحد دانشگاهی با حضور در چند کلاس درس، با اهداء شاخه گل به استادان، ضمن تبریک روز معلم، در سخنانی کوتاه از مقام این قشر زحمت کش تجلیل بعمل آوردند.

لازم به ذکر است علاوه بر حضور در چند کلاس درس، رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به اتفاق هیأت همراه در محل استراحت استادان نیز حضور پیدا کردند و از استادانی که در فاصله بین دو کلاس در این اتاق حاضر بودند با اهداء شاخه گل روز معلم را به ایشان تبریک عرض نمودند.