• جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۹۸

۲۰ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۲ کد : ۷۶۶ اخبار دانشگاه
دکتر ایرج رشیدی: اگر مسئولین خواهان ماندگاری دانشگاه آزاد مسجدسلیمان هستند در مسئله معارضین ورود کنند تا همانند دبیرستان صنعتی ارتش جمع آوری نشود

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- دکتر ایرج رشیدی معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان در گفتگو با سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان گفت: دانشگاه آزاداسلامی واحد مسجدسلیمان علاوه بر مشکلات عمومی که گریبانگیر همه واحدهاست با معضل بزرگی چون معارضین (زمین) متعدد ملکی درگیر است. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان رشیدی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی شهرستان ها باعث رونق همه جانبه اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی شده است و همه می دانیم که در شهر محرومی مثل مسجدسلیمان این موضوع اهمیت دوچندانی دارد و وجود دانشگاه آزاد اسلامی واقعاً مایه توسعه و پیشرفت و رونق بوده است. وی ادامه داد: این نهال که در نظام جمهوری اسلامی شروع به رشد نمود و اکنون به درخت پرباری تبدیل شده است امروزه مشکلاتی را دارد و به دلیل کاهش جمعیت دانشجویی و ظهور مراکز آموزشی موازی که گاهاً بی رویه و بدون رعایت استانداردهای آموزشی به وجود آمده اند در تأمین مخارج خود با مشکلات جدی مواجه است.

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان علاوه بر مشکلات عمومی که گریبانگیر همه واحدهاست با معضل بزرگی چون معارضین (زمین) متعدد ملکی درگیر است که متاسفانه به دلیل کم توجهی ادارات ذی ربط در زمان های گذشته و تحویل زمین به واحد صورت گرفته و اکنون به یک بحران تبدیل شده است. وی گفت: در حال حاضر علی رغم ادعای یکی از معارضین به کشاورزی بودن زمین تصرفی توسط دانشگاه، حکم دادگاه بر اساس عمرانی و ساختمانی بودن علیه دانشگاه صادر و علاوه بر چند صدمیلیون اجرت المثل تقاضای چند میلیارد تومان برای فروش زمین را نموده است که از عهده دانشگاه خارج و نیازمند کمک مسئولین می باشیم. رشیدی گفت: چنانچه مسئولین خواهان ماندگاری این واحد دانشگاهی هستند انتظار می رود تمام تلاش خود را در این زمینه بکار گیرند تاهمانند دبیرستان صنعتی ارتش این واحد جمع آوری نشود.

دکتر رشیدی ادامه داد: از سال گذشته تاکنون بارها چه به صورت شفاهی در جلسات و چه به صورت کتبی به همه مسئولین مرتبط و درجه اول شهرستان مسائل و مشکلات را اطلاع رسانی کرده ایم و پیشنهادها و راهکارهای احتمالی هم بیان شده است اما متاسفانه تا این لحظه اقدام جدیصورت نگرفته است. وی ادامه داد: انتظار می رود مسئولین محترم تصمیم گیرنده شهرستان حساسیت بیشتری نسبت به این موضوع داشته باشند و از این واحد دانشگاهی که یکی از امکانات اصلی و اعتبار شهر است حمایت جدی و به موقع صورت بگیرد. رشیدی در پایان سخنان خود اظهار داشت: بنده به هیچ وجه قصد ندارم کسی را زیر سوال ببرمبلکه هدفم درخواست کمک از سوی دلسوزان شهر و و هر مسئولی که بتواند قدم خیری در این رابطه بردارد می باشد.