• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۱ کد : ۷۹۱ اخبار تصویری
ثبت نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی ارشد ،دکتری تخصصی ۱۳۹۵دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴روز شنبه ، ۱۰مهرآغاز می شود این ثبت نام تا ساعت۲۴روزسه شنبه ۱۳ مهر ادامه خواهد داشت.
آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمونهای  کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۱۳۹۵  دانشگاه آزاد اسلامی

کلیه داوطلبانی که در آزمون دکتری تخصصی ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی شرکت نموده و دعوت به مصاحبه شدند می توانند متناسب با رشته وگرایشی که مصاحبه شده اند و همچنین کلیه داوطلبان حاضردر جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند متناسب با مجموعه امتحانی که در آن شرکت نموده اند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر بیست رشته محل دانشگاهی اقدام نمایند. امکان ویرایش رشته / محل های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت نام برای داوطلبان فراهم می باشد

اسامی پذیرفته شدگان روز شنبه ۱۷ مهر ماه اعلام خواهد شد پذیرفته شدگان می توانند بعد از اعلام نتایج جهت ثبت نام به واحددانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمایند .

شایان ذکر است زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون سراسری۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی ( کاردانی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته و دکتری حرفه ای) تا نیمه مهرماه اعلام خواهد شد.