• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

تمدید مهلت ثبت نام در 50 رشته کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

۱۱ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۳ کد : ۷۹۲ اخبار دانشگاه
مهلت ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تاساعت ۲۴ روز پنج شنبه ۱۵ مهرماه تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت نام در 50 رشته کاردانی و کارشناسی   بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل اقدام نمایند.

داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند.

( ۱ )