• دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

دیدار دانشگاهیان واحد مسجدسلیمان با خانواده ایثارگران شهرستان و ادای احترام به مقام شامخ شهداء

۱۴ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۱ کد : ۷۹۴ اخبار دانشگاه
به همت شورای بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، جمعی از دانشگاهیان این واحد دانشگاهی ضمن دیدار با سه خانواده ایثار گر با حضور در قطعه شهداء گمنام به مقام شامخ شهداء ادای احترام کردند.

به همت شورای بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، جمعی از دانشگاهیان این واحد دانشگاهی  ضمن دیدار با  سه خانواده ایثار گر با حضور در قطعه شهداء گمنام به مقام شامخ شهداء ادای احترام  کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به اتفاق معاون فرهنگی دانشجویی، مسئول بسیج دانشجویی و تنی چند از کارکنان بسیجی این واحد دانشگاهی و همچنین مسئول حوزه بسیج دانشجویی شهرستان، با حضور در منزل شهید بخشی و دیدار با خانواده این شهید بزگورار،  یاد و خاطره شهداء دوران دفاع مقدس را گرامی داشتند.

همچنین در دیدار با دو تن از رزمندگان مدافع حرم، از ایثار و رشادت کلیه رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و در نبرد با جبهه تکفیری داعشی و دفاع از حرم اهل بیت(ع) تجلیل شد.

لازم بذکر است در برنامه‌ای با حضور در قطعه شهداء گمنام ضمن نثار فاتحه به به روح پرفتوح شهداء با غبار روبی و نثار شاخه گل به قبور شهداء گمنام این شهرستان، با آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.