• دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

انتصاب دبیرهم اندیشی اساتید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۶ مهر ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۱ کد : ۷۹۶ اخبار دانشگاه
در حکمی از سوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، دکتر مسعود شهبازی عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید این واحد دانشگاهی منصوب شد.
انتصاب دبیرهم اندیشی اساتید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در بخشی از حکم صادره از سوی حجه الاسلام جوانمرد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، خطاب به شهبازی آمده است: با عنایت به سوابق و مراتب علمی و درایت حضرتعالی و علاقه وافر به فعالیتهای علمی- فرهنگی بدینوسیله به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به مدت یک سال منصوب می‌شوید.