• پنجشنبه ۰۳ بهمن ۱۳۹۸

فرصت استثنایی جهت بازگشت به تحصیل مجدد دانشجویان انصرافی- عدم مراجعه- ثبت نام نکرده

۲۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۳ کد : ۷۹۷ اطلاعیه ها
مجوز ادامه تحصیل بازماندگان از تحصیلسنوات قبل ( انصرافی - عدم مراجعه - ثبت نام نکرده) صادر شد.

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان که به دلایل مختلف از ادامه تحصیل بازمانده، ترک تحصیل کرده و یا عدم مراجعه داشته اند یا در صورت قبولی ثبت نام ننموده اند یا انصراف داده اند، می رساند که مطابق بخشنامه شماره 48956/30 مورخ 13/7/95 سازمان مرکزی در صورت مراجعه تا پایان تاریخ 30/10/95 می توانند به تحصیل برگردند. لازم به ذکر است نیمسال های عدم مراجعه بدون احتساب سنوات و بدون دریافت هیچگونه شهریه ای اعم از ثابت و متغیر لحاظ می شود و شهریه ادامه تحصیل دانشجو از این به بعد مطابق دانشجویان ورودی جدید محاسبه می گردد.

« حوزه معاونت آموزشی واحد مسجدسلیمان »